• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made ja mam nerwy w strzępach, bo zaraz idę na rozmowę z TYM panem - ale Twoje zdjęcie cudownie mnie odprężyło! :-):-):-):-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D Każda z nas zna ten widok - przecież każda z nas była na ktg :-):-p:-p:-):-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak: A Twój uśmiech szczęścia na tym zdjęciu bezcenny!

A w ogóle ja kiedyś miałam rentgen krzyża - nie pomyślałam, że będę musiała opuścić spodnie - miałam na maksa wycięte gacie i niewygolone TU I ÓWDZIE - co ja się wstydu najadłam! Dobrze, że mi wtedy nikt zdjęcia nie zrobił - oprócz rentgena oczywiście :-D:-D

ha ha ha zalapalam sie na zdjecie przed usunieceim...Made zazdrosc mnie zjada bo ty na tym zdjeciu tak szczuplo wygladasz:dry:

lilus Macius piekny, przystojny a w stroju zajaczka nie masz? i chcialam sie oburzyc ze mi kolezanka na esa nie odpisala:-p

Kocie Olenka powalajaca, swietne ma pozycje:-D.

witaj Carola

Jestem i ja :cool2:

LILU powodzenia w rozmowach! Ciekawe co Ci TEN pan zaproponuje... :blink:
A miałam napisać, że mały Maciuś jest bardzo podobny do Martynki :tak: Przez moment doznałam szoku, widząc górne jedynki :shocked2:

MADE a gdzie tak się lansujesz?? :cool:

WIOLA wstawiaj!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry