• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made powodzenia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Załączniki

• DSCN5940.jpg
    DSCN5940.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCN5942.jpg
    DSCN5942.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
WIOLA :-):-):-) co Ty w ogóle wygadujesz, wyglądasz naprawdę szczuplutko!!! :tak: A brzuszek pokaźny - musi Ci być bardzo niewygodnie... :blink:

Dałam małej pomarańczę obraną tak, żeby wyzierał miąższ co drugi centymetr - wyciumkała już ją prawie do cna, ostał się flaczek, a TAKICH pomruków zadowolenia to jeszcze u niej nie słyszałam :szok: Co za dziecko....
No nic. Dzisiaj znowu trzeba kupić pomarańcze i banany i jabłka, bo to Owocowy Potwór jest :baffled::-D

Ostatnia edycja:
Wróciłam!
Dostałam nowego kompa pracowego i troche trwało:)) Ale nawet zdjęcie dziecia na pulpicie mi spowrotem wstawili:))

JA protestuję!!!! ja też chce zobaczyc wylansowana Made!!!!!!!

Wiolus pięknie wyglądasz:))

Lil słodziutki Mokołajek z Maciusia:)))

Made&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kocie szczuplo? prosze cie :-D:-D:-D:-Da co do wielkosci brzucha z Iwa tez mialam duzy tylko taka jakos inaczej ulozony , wtedy brzuch mialam juz od samych (.)(.) a teraz tak jakos nisko jest. dla porownania te zdjecia zrobione w 39/40 tyg ciazy z Iwa

Carola dobrze ze chociaz twarz chudo wyglada:-D:-D:-D:-D:-D

kocie pomarancze? :szok::szok::szok:. nie wiem czy dobrze pamietam ale cytrusy to chyba troche pozniej sie wprowadza;-). mam nadzieje ze brzusio nie bedzie bolal i pomarancze beda mogly byc w jadlospisie

Załączniki

• DSCN2214.jpg
    DSCN2214.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN2209..jpg
    DSCN2209..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN2185.JPG
    DSCN2185.JPG
    27 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
WioluśZdjęcia piękne!!!

Kocie ja tak wczoraj dałam malej ogórka a kilka dni wcześniej pomidora. Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu najpierw polizała a potem zaczęła pożerać!!!!! Sklepowe to to było i chyba za wcześnie jeszcze na to więc jej zabrałam....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry