• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made naprawię, naprawię :))))) Tylko kto mnie w tej Warszawce przygarnie???
Lecę, do jutraaaaaaaaaaaaa, papapa:)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D poziom endorfin mi kurka skoczył i weź człeku pójdź spać kiedy Karola ma kolację z przystojniakiem aktorem, a Made będzie mnie kurde przytulać :eek::-D:-D:-D:-D:-p

Made :tak::tak::tak: a mi się śnił ostatnio ksiądz :eek: i to niby ma znaczyć, że dostąpię jakiegoś zaszczytnego stanowiska :confused: może o Karoli była mowa :tak::-D

baterie mi się skończyły :eek: uciekam lulu, REGENERACJI moje najmilsze :tak: będę jutro myśleć o Was przy kawie porannej :*

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :-)

MADE nie tylko różowe, ale w dodatku na koturnie i w lamparcie centki !! Prześliczne :-D:-D:-D:-D Proszę - Zobacz załącznik 455402 Rureczka będzie dumna z kuotka :-p

Heh... :sorry2: zawsze najweselej, jak kuota ni ma.... myszy harcowały do późna :-D

CAROLA nawet nie znam tego ulala pana, zresztą nie w moim typie w ogóle :dry: Z Brucem Willisem może bym poszła :-p

BOOGIE ale takiego misia bym kurde przytuliła :-D Brak tutaj BOOGIE.... :hmm:

Ostatnia edycja:
Witam z rana:))
Doczytałam:)

Kocie piękne buciki i to z rana:)) Czyżbyś juz po kawie była??:-)

Carola gratki wynajęcia hali i kolacji z aktorem:))))

Made co to ten słownik?

I nie wiem co jeszcze:(
Chciałam się pochwalić że moje dziecię jadło wczoraj coś innego niż kasza!!!!!!!! Rosołek zjadła i ziemniaczka i mięsko z indyka taki spory kawał!!!! Może mi się dziecko naprawiło:)))))))
Tylko ze spaniem gorzej:baffled: pamiętacie mój kompromis że pierwszą częśc nocy oddzielnie.... złamałam się o 22:shocked2: co ją odłożylam to krzyk... no i tak spałyśmy... tylko młode sie strasznie wierciło...i dopiero ok 3 się tak porządnie wtuliła i już spałyśmy:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry