just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Karolina 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hej kochane
jak narazie nie doczytalam co u was, przepraszam doczytam pozniej
a wiec:
rurka jest w szpitalu, zatrzymali ja na oddziale. mala wczoraj malo sie ruszala i okazalo sie ze to z powodu malej ilosci wod
ja bylam na kontroli u gina dzis i jest wszystko ok
Asionku - nie żebym zawistna była, ale równowaga w POGODZIE też musi być!:-)))))
My też chcemy się z deka polansować w krótkościach:-)
![]()
Dobre))
Jak tak to doślę jeszcze jedno zdjęcie))))
W sumie to chyba się nie będę jakoś bardzo przejmować...całkiem niezły ten mój sut))
MONIU śpi najczęściej ze mnąFizycznie nie mam siły jej podźwignąć z łóżeczka w nocy, tak jestem nieprzytomna - a teraz jest jeszcze ciężej, bo mam obniżone dno z tego względu, że chwyta za szczebelki i się podnosi. I znowu chyba muszę obniżyć. Wstawanie i wyjmowanie jej tyle razy jest awykonalne
To są zęby na bank - mała tak się rzuca na wszystko i gryzie, że ojeja! Pcha rączki do buzi i płacze "a buuuuu.." poliki ma czerwone, jest gorąca, ślini się itd. :-( Stosuję paracetamol, panadol i nurofen na zmianę. A te kropelki homeopatyczne stosowałam parę miesięcy temu i niestety nie widziałam efektów...
Mała dzisiaj rano - boję się, że materac jest już za wysoko..
Zobacz załącznik 454638 Zobacz załącznik 454639 Zobacz załącznik 454640
A w kwestii odzwyczajania, to wszystko przede mnąKamila nie odzwyczajałam, spaliśmy razem prawie 6 lat ;-) No, ale to nie był problem, bo zazdrosny o to spanie mógł być tylko czarny kocur
![]()
Kocurek - w Holandii dzieciom podają wyłącznie czopkico kraj to obyczaj...
i cycka mamle, to robi to z zamkniętymi oczkami i po 5, 10 minutach śpi))))
Kaszek mi coś nie chce jeść, winię tu posmak mleka, którego nie zna...bo zupki i deserki
wcina, że nie nadążam na łyżkę nabierać![]()
ASIONEK hop! hooop!!! Asionkowy w domu i sam Asionek czasu nie ma
JOS.....![]()
no to mamy juz 3 majowe dzieciaki na swiecie . tej dziewczyny co urodzila sn mala wazy 3.5 kg.
Mąż zarządził garaż bo trzeba miejsca na graty
I wybrałam ten:
Projekt domu Dom przy Słonecznej 3 | extradom
JEST BOSKI!
Wiola nie napalam na tyle ile mogę ale projekt musimy znaleźć bo ktoś to musi wycenićInaczej się nie da
![]()
Boogie hahaaha!
Dziewczyny!!!! Mam najemcę na halę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za grube pieniądze!!!!!!!!!!!!!!! 2 razy więcej niż chcieliśmy!!!!!!!
HURRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć babeczki!
U mnie humor do d***, wiec siedzę - wiadomo - w krzakach... Przynajmniej się dziś fizycznie wyżyłam...
Miłego wieczorku!
wyniki konkursu najciekawszy hotel swiata - Domosfera.pl
KTO WYGRAŁ KOLACJĘ??? KOLACJĘ Z AKTOREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytajta)))

nie no Karola to jest twoj dzien 

fju fju fju pełen lans
kurka wodna weź dla mnie autograf 

))) hehe....ale się uśmiałam