• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie hahaaha! :)

Dziewczyny!!!! Mam najemcę na halę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za grube pieniądze!!!!!!!!!!!!!!! 2 razy więcej niż chcieliśmy!!!!!!!
HURRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja Wam powiem szczerze, gdybym miała środki na niektóre rzeczy co mnie w oko "kolą", to bym bez drgnięcia i mrugnięcia oka kupiła, ale na całe szczęście, moje doznania estetyczne potrafią zaspojajać się widokiem lub rzeczą zamienną, stąd moje zamiłowanie do lumpeksów, bo za moje skromne środki wyglądam całkiem nieźle :-D i zgodnie z moim własnym trendem i widzi misię :tak::sorry: no to się z Wami podzieliłam moją filozofią, ot co! :cool2::-D

Mary co się dzieje Kochana???

Boogi dzięki::))) Przynajmniej problem finansów nam odejdzie w sinąąąąąąąąąąąąąą dal:)

Bogusia, Carolineee - a nic poważnego w sumie, już mi nawet lepiej po siłowni, ale nie mam za bardzo weny na pisanie, więc siedzę w krzaczorach... Jak to mówią - jutro też jest dzień. ;-)

Dobrej nocki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry