• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ooo..! Ale macie fajnie :-)

A kocurra już od rana pranie zrobiła, pomyła naczynia i wszystkie blaty, odkurzyła i umyła podłogi i sprzątnęła kuwetę - oczywiście zostało jeszcze dwa razy tyle do zrobienia plus obiad hehe :-p Ale jakoś humor do tej roboty dopisuje :tak:

Oj kuwetkę też wyszorowałam i dalej leżę:)
Dostałam kawkę i śniadanie do łóżka więc nie wstaję :)
Obiad będzie później:) Mam czas:)

ale puchy!

wszystkie pewnie sprzataja lub leniuch.uja. ja tez leze w lozku i tylko m mi donosi przekaski :)
potem jedziemy do znajomych do francji na parapetowke, a wczesniej do sklepu ciazowo-dzieciecego, bo wciaz mam jedne spodnie.

karola - ciesze sie, ze Ninka sie dobrze czuje.:tak:

wiolu - dzieki za posrednictwo rurkowe!

kocie - moje wyrzuty sumienia nie lubia Twojego zapracowanego posta :-p:no::-p

boogi ale slodkosci, Remik z dnia na dzien robi sie coraz to przystojniejszy:tak:
pok nie ma sprawy;-)
a ja nadal leniwa, nic mi sie niechce, zle mi z tym to nic nie robienie jeszcze gorzej mnie meczy niz bym dom wysprzatala...mam glupie przeczucie ze moj organizm zbiera sily na wielki dzien...

rureczce przybralo wod , mala ma juz 2400 , w poniedzialek ordynator bedzie robil jej usg , jak wszystko bedzie dobrze i poziom wod sie utrzyma to wypuszcza dziewczyny do domu:tak:

hej ;)

ja juz zalicylam dwie drzemki :)))
w miedzyczasie posprzatalam cale mieszkanie , maly po obiadku juz , teraz pije kawke i bedziemy na spacer sie zbierac :)

Wiola super wiesci !!
a ty sie len ile sie da , dobrze niech organizm zbiera sily :)

Kocurek nie wiem dzisiaj juz jest ok i maly chichra sie od rana :) moze mial jakis gorszy dzien ? a jak Ola ? :)

Just cudnosci male ;)))

Pok udnaje imprezki i zakupow :)))

Nie ma Kocurka, a ja takie wieści mam FANTASTYCZNE :-):-):-)
SMS od rureczki:

"Jesteśmy po usg. Dzisiaj wody dobre - mega SZOK! W poniedziałek ma ordynator robić znowu, i jak dalej taki poziom to do domu! Mała waży już 2400. Wreszcie dobre wieści!"

reklama
asionek mialam sie zmierzyc dla ciebie:-Da wiec na chwile obecna jest 104cm:sorry:

Iwa biega na dworze, uczy sie jezdzic na rowerze, smiesnie to wyglada.
a ja musze pozmywac podlogi , bo jak mala w domu to i tak za chwile pelno sladow a tak to wyschnie na spokojnie

made uprzedzilam cie:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry