• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WRÓCIŁAM!!! ileż ja sie dziś nachodziłąm!!!! Młoda zaliczyła 2 drzemki i wizytę u babci i spacer z psiakiem i mamy dentystę... padam...
Nie mam nawet siły poodpisywać:(

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - ja to miałam to co wszystkie dzieci :eek: TOPY miała wyłącznie elita :oo2::-p:-D))))))))))

monia - fajniasta ta Twoja mała, i ta czuprynka :-) Super jest!

No i muszę kończyć :hmm: a tak było miło......znowu będę bogatsza o kilka wirusów i bakterii :)))))

Ostatnia edycja:
BOOGIE widzę Cię! :cool2: Remiś przecudny wprost i piękna sesyja - kuot bardzo wdzięczny :tak::tak::tak::tak: :***

O matulu MONIA ale włoski ma Twoja mała SZOK za każdym razem :-D:-D:-D Świetna jest śmieszka !!! :tak:

co się tutaj dzieje????? :eek::eek::eek:

SPÓŁKOWANIE I INNE CUDA WIANKI :confused::-D:-D:-D:-D:-D

Wróciliśmy ze spaceru :tak: i Remi padł, nawet nie wiem w którym momencie :szok: a byliśmy na baaaaardzo długim spacerze i teraz nogi w doopkę wchodzą :-p dobrze, dobrze, bo takim mam cellulit że dobry boshe uchowaj :confused2::angry::-p

widzę, że z WIOSNĄ wraca BB do formy i nawet spółkowanie koleżankom w głowach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ZARZĄDZAM COFFEE TIME!!!!!
:cool2:

Dzięki:) Wałęk został zabrany mamie i wsadzony sobie:))) ona ma ostatnio fazę na robienie tego co mama:))

Jestem za KAWĄ!!!!!!! Co prawda się wyspałam (młoda spała z nami i się tylko 2 razy budziła) ale kawy nigdy za dużo:))

A tak wogóle BOOGIE Remisia dojrzałam:) Jaka szkoda ze on z Oleńką......... No ale chociaz sobei powzdycham:)) Cudny jest!!!

MARAN duuuuużżżo siły życzę!!! Mnie czasem jedna Wikuśka wystarczy....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry