• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocur ja tak z innej beczki zadam pytanie...Czy Bilon wyciąga kooopy kota z kuwety???
Bo mój Roszpun to jakiś *****jad za przeproszeniem.
Ja przeważnie od razu wybieram szufeleczką ale czasami kot w nocy idzie do kuwety a Roszpunka wyciąga i kładzie sobie do swojego spania... BLE!

Kupiłam nowy Lenor duoaroma czy jakoś tak...pranie jeszcze w pralce a pachnie cudnie w całym domu:)))

Moje piękne gów..nojad mi wygwiazdkowało:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a czy jesli Ktos/Pan okaze sie byc Zosią czy ma szanse zagarnac Remika ;-)
mama by sie bardzo cieszyła z takiego zeswatania :)

mielismy na parapecie byc tylko chwile a zostalismy do 18. jedzenia mnostwo, ludzi malo i gospodarze oglosili, ze sa w ciazy :) wiedza juz, ze chlopak, maja termin na 25 wrzesnia (ja na 16) :) wiec smiesznie. szkoda tylko, ze niespecjalnie za nimi przepadamy ;-):-D m juz mi pogrozil palcem, ze na pewno Pan/Zosia nie bedzie sie bawic z malym czechem :-D:-D:-D:-D no nic to. ale rzeczywiscie podejscie maja zupelnie inne niz my do wszystkiego i pod kazdym wzgledem. dostalismy trochej edzenia do domu ale mi jakos niedobrze i chyba juz nic dzis nie zjem.
a! przerazilo mnie, bo laska (moze dlatego, ze wyzsza i w ogole troche tezsza ode mnie) brzuch ma, ze hej (juz jak weszlismy powiedzialam m, ze cos mi tu dzieckiem pachnie) a ja zalozylam taka sukienke luzna, ze nic nie widac a nic.

a! a z pozytywow dnia! kupilam sobie w koncu jeansy! i przy okazji odkrylam sklep z cudami maluskzowymi.
moi rodzice tez dzis zaszaleli: kupili takie cos (znacie? ja pierwsze widze) i spioszki z eko bawelny. uchachani sa, ze hej - ciesze sie, ze taka przyjemnosc im sprawia buszowanie po dzieciecych dzialach.

buziam mocno

Dzień dobry!

Monia - a ja się z chęcią napiję! :-) Jak nocka?

images1.jpg

U nas pobudka dziś o 7.00. Moje małe zasnęło wczoraj po 30 min. kwileniu ok. 19.00, potem o 3.00 mleczko i od 7.00 już gadała do rączek, a ja sobie dospałam do 7.30. Mój M. wraca dziś koło południa z konferencji, a do tego czasu urzędujemy sobie same. :happy2: A w ogóle moje małe kończy dziś 5 miesięcy!!! :szok::szok::szok::-):-):-) Kiedy to zleciało?!... :-)
Pogoda się popsuła i chyba dziś nici ze spacerku... :no:

Miłej niedzieli dla Was wszystkich!

reklama
O jeju MONIA żebym ja wiedziała, że Ty o tej porze już myśleć musisz, to bym się z Tobą napiła!:szok::-) Bo już nie spałam, mała zarządziła wstawanie po 5 :-D

A propos hecy kocio-psiej, to chyba już pisałam kiedyś, że u nas topór wykopany i wojna międzygatunkowa :-p Gdzie kuot nie nasika, tam pies poprawi :baffled: Stanowi to nie lada wyzwanie organizacyjne, bo kuwety muszą być dla psa niedostępne, ale JAK to uczynić, żeby dostępne były dla kuotów..? Nie mam bramek w drzwiach do garażu i łazienki :confused:

Dziś na moim osiedlu rusza Bike Marathon 2012 :cool2: Szkoda, że nie ma pogody...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry