• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made no ja sobie więcej takich obejrzałam - i naprawdę jestem w szoku. Ale powiem szczerze, że nie podoba mi się pomysł takich lalek...od razu pomyślałam o zboczeńcach i ludziach, którzy potracili swoje dzieci i kupują takie lalki, żeby je na spacery wozić - WIEM WIEM - drastyczne to, ale to moje pierwsze skojarzenia niestety. Może zmienię zdanie jak wyjdę z szoku.

reklama
hehe :-) widzę Kuotku, że tak jak made z daleka wyczuwasz sztuczności :))))))))))))))

Lilu - a wiesz, że ja też o tym pomyślałam...:eek: Widziałam kiedyś taki program o kobietach z lalkami zamiast :( Brr....

Ostatnia edycja:
Kocurek - o kurcze....mi to wcale do śmiechu....śliczna dzidzia, urocza nastolatka, piękna panna :rolleyes2: Te dłonie, jeśli to Twojej mamy, to gratuluję, cudowne smukłe i długie palce. Zdjęcie komunijne, przystojny tuż za Twymi plecami, z uroczymi wabikami chłopiec, a teraz coś wyłącznie o mokrej włoszce - ONIEMIAŁAM Z ZACHWYTU!!!

reklama
Nie o to mi szło MADE, żeby Cię oniemić kurczę... muszę lepiej pogrzebać następnym razem :eek:
A fryzura na Limahla Cię też nie powala...????? :eek::eek::eek:

LILI !!! :szok::szok::szok::szok::szok:

BOOGIE !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry