• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj :eek: to mój Maniek by zwariował :-) On jak tylko może to rozlewa wodę, picie, cokolwiek płynnego i rozmazuje paluszkiem :))))

Paula - tak sobie wydedukowałam :-) Całkiem sama :-P:-)

monia - bo później będzie jeszcze gorzej z odstawianiem od piersi...ja przeżywałam horror z moją córką, gotowa byłam już ją głodzić, bo nie dawałam rady, a ona nie przyjmowała niczego prócz cyca :eek: Chciałabym uniknąć tego dramatu....

Idziemy na lans :-) Do później :)))
Kocurkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Bądź!

Ostatnia edycja:
Made no prawda jest taka, że te zabawki najfajniejsze, którymi rodzice bawią się z dziećmi - złudne jest przekonanie, że dzieci będą się bawić SAME jak kupimy im coś wypasionego...przynajmniej u Maciusia tak jest....

NIE MA MNIE hehe - już muszę naprawdę iść :-p

Wróciłam od dentysty, dostałam końską dawkę znieczulenia i rozwiercili ząb + zatruli.
Jestem lżejsza o 100zł narazie. Za 2tyg rtg i decyzja co dalej z zębem, czy leczymy czy nie + decyzja co z kawałkiem zęba który został przy wyrywaniu przez jakiegoś rzeźnika 10 lat temu.
Do tego usuwanie kamienia.

Zapisałam Ninkę na tańce, dzisiaj o 17 idzie:)))

Jestem :-)

Mała okrutnie mi marudzi..... pomaga tylko zatykanie buzi okruszkami jedzenia, bo na jedzenie to ona jest jak ten pies na baby :eek: Ja te zęby jak dorwę..... uuuuuuuch......!!!!

hej hej hej!

nikt co prawda na glos mojej nieobecnosci nie zauwazyl ale i tak Wam powiem co robilam :-):-D
otoz zadbalam o dom, potem o paznokcie, potem o zeby, potem o mozg a na koniec o zoladek - cudowny dzien! w ambasadzie byl wyklad ksiedza prof. Hellera o kosmosie - oh jak mi bylo teskno do stymulacji mozgu i ludzi :) potem bylo fondue. Zeby odkamieniowane, wyczyszczone.

wczoraj rano znow mi krew z nosa leciala jak tylko wstalam, zostawilam ginowi wiadomosc jestem ciekawa co z tym zrobi. Moim zdaniem to nic nie jest problematycznego tylko jak zwykle jestem w mniejszosci tych 10% kobiet, ktorym w ciazy leci krew z nosa.

a tu widze szukanie prezentow :-D:-D:-D ta mata mi sie bardzo podoba!

reklama
A ja myślałam, że krew z nosa to standard - w mądrych książkach podają :-p Mi notorycznie ciekło :tak: HEJ POCZKU! :-)

Jestem zmęczona i już zapomniałam, kto mnie pytał o to, co robię u mamy.. Otóż, ponieważ mieszkamy prawie za miastem i trochę korki nam życie utrudniają, to podwożę Kamila do szkoły, potem załatwiam swoje sprawy, albo jestem w mieszkaniu mamy, które jest jakieś 2km od szkoły.. no i potem wracamy razem do domu - objazdami najczęściej :)) A że mam tu wszystkie zabawki mojego syna, to mała ma co robić ;)) O ile nie płacze.... :/

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry