Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Babki moje!
Znalazlam chrzestną!!! :-):-):-) Mamy bliską koleżankę, która od początku bardzo się interesuje Mią!!! :-) Ma roczną dziewczynkę i generalnie mamy bliski kontakt. Zgodziła się i nawet się wzruszła!Jedyny problemik, który powstał to to, że ona ma dość poważną operację dwa dni przed planowanym chrztem i po niej nie będzie w stanie chodzić przez jakiś czas... Ale dziś byliśmy w biurze kościoła i bez problemu udało nam się przesunąć chrzest na 27 maja!
Ależ jestem szczęśliwa, że tak się to ułożyło!
Idę położyć mojego trolla na drzemkę. Dziś gramy w Scrabble albo Monopol z bratem mojego M., znów będzie śmiesznie!A do tego M. robi pizzę i może jakieś piweczko też będzie.
![]()

czuję się wyczerpana... gdzie jest mój żagiel i wiatr w żaglu????
jestem na flaucie, psychicznie i fizycznie 
Samo borowanie nie bolało, znieczulenie dobre i właśnie 8-semkę mi robili. Najbardziej obawiam się tego następnego ''spotkania'' pod mikroskopem((
Idę robić kolację, od 2 tyg biorę się za tortillę hiszpańską i w końcu zrobię.