Czarny Kocur
Made by Made :*
I od mojego ciasta z jagodami od potencjalnej teściowej 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ciasto jagodowe dla mnie brzmi smakowicie 

ja i tak nie byłabym w stanie zrobić żadnego zdjęcia, ręce mamy były okupowane cały czas
w zeszłą niedzielę babcia odchodziła 74 urodziny i tera rodzinka się zjechała w gości, no i my też zostaliśmy zaproszeni, żeby Remi zobaczył kurki, życie wiejskie no i żeby ja odetchnęła, fajnie było, tylko jeden wujek Remikowi ewidentnie nie podszedł
co on do niego, to Remi myk i się chowa 
Wróciliśmy ze spacerku, chmury nas przygnały, jak zwykle zresztą :/
))
To dla Ciebie MADE - dzisiaj serwuję w szklance do martini
Zobacz załącznik 458231
jakie cudne....to najpiękniejsze tulipanomaki jakie widziałam, dostałam i uwielbiam :-) Dziękuję bardzo :* Czy one pochodzą z Waszego ogrodu?

tłumaczy się od maleńkości, a jeszcze nic nie przeskrobała 
Też biorę!
)))))Biorę ketonal, muszę wykupić antybiotyk zaraz.Igraszki kocio-psie nie rozładowują trochę tej atmosfery..??Co bierzesz na tego zęba?
Tak, to Ninka, jadła OreoOoo !! Słoneczko wyszło :-):-):-)
CAROLA a to Twoja Ninka taka umorusana??????? Ale fajne fotki!!! Miałaś dwa Quinny??
Przypomniałam sobie - MADE kurde no!Gdzie kabelek i co za tym idzie przedwczorajsze zdjęcia ???????
![]()