• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiecie co to jest cedex???
w instrukcji do wniosku pisze "if applicable, indicate Cedex for mail delivery":szok:
tak tak pracuję:))
ale zamiast wymyślać to wzięłam sie za przeglądanie co jak i gdzie trzeba wypełnić i złożyć...

hellol

co tam u was babolki ????

rurka : wez ty sie wycisz ty...

wiolka : ty mas ztaka energie w 9 m-cu ciazy jakiej ja nie mialam nawet w kwiecie wieku i pewnie juz nigdy miec nie bede ;)

pok : zakrecone u wa sto wszystko z podatkami cenami ... moje gigabajty tego niestety nie obejmuja ale dotarlo do mnie ze trzeba kupowac wybiorczo. czyli wozek macie z CH a lozeczko bedzie z PL
a baranek bardzo klimatyczny lubie takie zabawki ' a l'ancienne" :)
cos w tym stylu :
Doudou Loup "les jolis pas beaux" de Moulin Roty

a filut ma takiego :
Moulin Roty Peluche Loup Igor 50 Cm chez Doudouplanet.com

ooo forumowa zakupoholiczka wróciła;))) hej Jos;)))) cudności z rana pokazujesz;))

my byliśmy już na spacerku ale o 9 rano mialam już ok.25 stopni:szok::szok::eek::sorry: i nijak nie wiem jak dzieci ubierać-bo tu ciepło w słoneczku a tu wiaterek śmiga...

Wiola-podziwiam cię-ja w ciąży nijak nie mogłam się zgiąć do poziomu ziemi,żeby sobie warzywka posiać;))) ja już w tym roku obrobiona na działce-jedynie kilka flancy kalarepy i selera muszę dosadzić;))

oo i widzę że atmosfera porodówkowa się zagęszcza;)))

reklama
Powiedzieli mi, że grawer się starł przy odświeżaniu:szok:, podobno obrączki w środku się odświeża też.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry