• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak więc wszystko wygląda ok.
Zmienił mi jednak tabsy na inne bo stwierdził, że bezsensu je brać skoro tak się czuje no i do moich tarczyc i prolaktyn lepsze będą inne.
Dostałam skierowanie na ponowne badania tarczycowe.
I zjeby dostałam... ważę...92,5kg. Moje wstydliwe 86kg odeszło w niepamięć.... Załamałam się, zwłaszcza, że kazał mi zrzucić 20kg, mam ważyć 72,5kg a najlepiej 70kg....

Tak więc Dukan'a powitam już jutro a nie jak planowałam 7 maja.
Wyć mi się chce. Teraz ważę 27,5kg więcej niż 5 lat temu....

Karola - nie zalamuj sie tylko motywuj. 90kg to rzeczywiscie malo nie jest i nie chodzi o wyglad tylko o zdrowie! zacznij chodzic codziennie na spacery chociaz, odstaw makarony, pieczywo, slodycze i ziemniaki, pij 2 litry wody dziennie i zobaczysz, ze zaczniesz w zdrowym tempie chudnac. przy dukanie za bardzo obciaza sie nerki, produkty light sa niezdrowe w takiej ilosci i chudnie sie za szybko. To jest dieta, ktora wymaga jednczesnie intensywnych cwiczen fizycznych jesli nie chcesz zostac z wiszaca skora.
na spokojnie, bez zalamki i powoli. bedziemy Cie tu wspierac. buziolki!

Muszę zacząć z Dukanem, tylko 10kg a potem postawię na zdrowe nawyki i spacery+rower.
Zaczynam dzisiaj od cycka z kury pieczonego z sałatą a jutro Dukan.

tylko zeby cycek byl bez skory! :) - a czy to juz nie dukan?
ja jestem zwolenniczka zaczynania od razu od drugiej fazy dukana - omin te dni bez warzyw, bo to jakas pomylka, zeby warzyw tyle dni nie jesc i owocow tez bym nie odpuszczala 0 zdrowy cukier jest potrzebny!

bedzie dobrze. glowa do gory :)
a myslalas o szostce weidera? mi sie wydaje, ze to dobry domowy sposob na wyroienie nawyku ruchowego. ale moze co za duzo to niezdrowo.

buzi

Pok, Dukan zaktualizował księgę :)
I faza od 3 do 10 dni a II faza teraz naprzemiennie: białkowa/warzywa i można dowolnie 7/7, 3/3, 1/1... ja zastosuję 1/1, czyli jeden dzień warzyw + jeden dzień białkowy

A I fazę zrobię 5dni :)
I tak, cyce bez skóry :)))

Pok, Dukan zaktualizował księgę :)
I faza od 3 do 10 dni a II faza teraz naprzemiennie: białkowa/warzywa i można dowolnie 7/7, 3/3, 1/1... ja zastosuję 1/1, czyli jeden dzień warzyw + jeden dzień białkowy

A I fazę zrobię 5dni :)
I tak, cyce bez skóry :)))

yyy to chyba jakas stara aktualizacja, bo jak rok czy 1,5 roku temu chcialam zrobic dukana to tak wlasnie bylo i ja te pierwsze 3 dni bez warzyw ledwo przezylam - ja nie umiem zyc bez pomidorow, lisci, cukinii, baklazana, papryki, fenkuła...

ale zochna kopie :) misio moj malutki.

przyznam sie wam, ze jestem ciagle w pizamie i nieumyta. nie moglam zasnac gdzies pewnie do 2, o 3 pobudka na siku (po drodze sprawdzilam termometr - na zewnatrz bylo 17 stopni!) a potem nad ranem rozbolal mnie brzuch i tak do 10 probowalam zasnac bezskutecznie. jestem kompletna detka. ale nic to trzeba sie zebrac i sprobowac cos porobic. upal jakis dziki chyba jest.

reklama
Różne są wersje:) Ja wybrałam tą sprawdzoną przez kilka osób:) I taką, która mi odpowiada...ja się bardziej obawiam braku pieczywa i ziemniaków...spróbuję, nic nie tracę:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry