monia sliczna jest ta Twoja Niunia

a te włosy to ma naprawde szałowe
boogie sliczny chłopak

i pewno już zeswatany...
wiola widziałam brzuszka

super

naciesz sie nim jeszcze póki możesz bo nie planujesz 3 sztuki wiec może to już oststni taki brzuszek okraglaczek
a tak w ogóole to:
witam wszystkich w DŁUGIIIII majowy weekend w Polsce

u nas leje i nie ma wolnego... a leje juz kolejny dzien z rzedu... ale wszystkim weekendujacym zycze ślicznej pogody...
wczoraj miałam pierwszy dzień diety... dało rade wytrzymać, ale nie powiem bym była najedzona

zwłaszcza wieczorem, gdy na kolacje miałam 3 kromeczki pieczywa chrupkiego z sałatą i rzodkiewką o godzinie 19stej a zwykle jem wiecej i bardziej odżywcza jedzenie

ale dalam rade nic nie podjadać... zasadniczo to ciężko jest sie najeść jak przez cały dzień mam 1200-1300kalorii do spożycia a zwykle było pewnie 2 razy tyle lub i więcej hehehe, ale chce schudnąć i musze sie wreszcie wziąć za siebie... Dziś u nas masakra w nocy... Maja miała wysoką temperaturę bo te trójki jej strasznie dokuczaja, całą noc sie męczyła a panadol nie skutkował... chciałam jej okłady robić zimne na czółko, ale zrywała ręczniczek i krzyczaławała... rano jej dałam czopka z ibupromem i temperatura spadła a ona zaczęła sie choć troche bawić bo tak to tylko na rękach siedziała z takim oczkami smutnymi i pełnymi łez... ehhhhh męczy sie z tymi zębami strasznie...