• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made o 7 to ja hyc na drugi bok :)))
Wstałam o 10 :)))) Ale spacerek nad morzem zaliczę :)

reklama
Olivka - gdybym w perspektywie miała plany nadmorskiej przyrody, to też bym się przewracała :-)))) Najlepsze rezultaty osiąga się biegając o wczesnych porach rannych i najlepiej na czczo :cool:
Muszę ujędrnić to ciało, bo mi sflaczało :eek:
Udanej wyprawy :))))))

Pok o nie, nie ma mowy! ja już mam serdecznie dość! Poczekamy kochanieńka jak Ty będziesz w 36 tyg:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

boogie gratulacje dla Remika! czekam na chodzony filmik!

za 2 godziny mam polowkowe. stresuje sie jakos dziwnie. przeciez wszystko jest i bedzie ok, co nie? dobrze, ze m ze mna jedzie, bo przez majowe pochody akurat potrzebna mi czescmiasta zamkneli.
przyjechal w niedziele z masa dzidziusiowych slodkich rzeczy i nowym samochodem. olbrzymie to. nie bardzo wiem jak bede tym autobusem jezdzic... bede jedna z tych kobiet, co parkuja przez pol godziny. narobilam sie przez te kilka dni tak, ze dzis spalam 12 godzin.
no nic to.. mam nadzieje, ze Zosia/misio maly zdrowe jak rydz. wybacze nawet zacisniete znow nogi, byle wszystko mialo gdzie trzeba i jakie trzeba.
ide sie oporzadzic.

pok && na pewno bedzie wszystko super :* i myśle, że ujawni dzis czy Zosia czy KTOŚ :tak:
made ja to z tych leniwych :zawstydzona/y:gdzież ja bym biegać miała, toz po 10 metrach zadyszka i zgon... szybki marsz to ok. ale nie biegi... a pomyśleć, że jeszcze w szkole średniej mistrzostwo szkoły na 100m mialam z czasem 13,54s. masakra jak sie człowiek zapuscił przez ostatnie lata...

maran - ja jeszcze przed Mańkiem miałam piękną figurę i świetną kondycję, ale wiek jednak robi swoje....trzeba się teraz napocić żeby efekty były :-)))
Właściwie to ja Ci chciałam pogratulować tego wyniku na 100 :))))

pok? Podziel się wrażeniami z podglądania KTOSIA :))

Aż się sama wzruszyłam :zawstydzona/y: Gratuluję Wam i bardzo się cieszę, że Zosia grzecznie ujawniła TEN RĄBEK :-)))))
Chciałam Ci to kiedyś napisać, że gdyby Borysek okazał się dziewczynką, również miał być Zosią, PRZEPIĘKNE IMIĘ :)))

reklama
My spacer nad morzem odpuściliśmy, za bardzo wieje...
Byliśmy w parku za to.
Chyba znaleźliśmy pieska dla małej...ale jeszcze o tym rozmawiamy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry