• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BRAWO!!! Najważniejsze to się teraz wspierać :)) Dobrze, że się na to zdecydowaliście razem, zawsze to jedno pilnuje drugie :-)))) U mnie z tym gorzej, bo mój Szanowny to typowa Panda :-D jak to mówi, zajada stres hehe :-)

reklama
Mój też...ale wiesz, póki mamy chęci trzeba było się wziąć...
K. jak dzisiaj założył spodnie 3/4 z zeszłego roku to dostał ''kopa'' :) Ostatnio ledwo się dopinał, dzisiaj założył i miał luz:) Pełnia szczęścia:)))))
Ja też już nie czuję się taka ''opuchnięta''.

Wspominałaś coś o piesku....macie już jakiegoś na oku? Czy to na razie plany?
Aha...miałam pytać o Twoje konto na Allegro, co z nim? :eek:

Made mamy na oku ale cena.... stargowałam już trochę i jutro mam dać ewentualną odpowiedź.
Konto zablokowane? Nie zapłaciłam :))) Muszę to nadrobić...zawsze jak mi się przypomni to jest noc albo weekend i wtedy przelewy z mojego konta w Fortis nie chodzą....

Pisz co to za pies drogocenny :-p
Co do Allegro, to trzeba tego pilnować, bo ciach i kuniec :-D)) Oni szybko działają w tym kierunku :/ Szkoda, ze takiego tempa nie mają w sporach.

York, szukamy małego i blisko żeby kosztów nie tworzyć.
Jutro się wezmę za to Allegro:)

Lilu :-) z niczego nie wypadniesz....tutaj majówka :)))) Kobitki grillują, wakacjują i hamakują :-p
UCAŁUJ MACIUSIA I MARTYNKĘ :*:*:*:* i powiedz Maciusiowi, że żabka królewną się stała :-D)))))))))))

A w ogóle to chciałabym WAM ŻYCZYĆ DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI Z ŻYCIA I CUDOWNEGO, WŁASNEGO DOMKU :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Liluś:)
Made bardzo byśmy go chcieli ale mierzymy siły na zamiary...chwilowo nie stać nas na taki wydatek, wysłałam kilka maili do osób, które dały ogłoszenia z pieskami, napisałam mniej więcej co się stało i zapytałam czy chcą sprzedać taniej itp... zobaczymy...
Najchętniej bym poczekała jakiś czas i wtedy kupiła ale serce mnie boli jak paczam na Ninkę.

Ano ano właśnie: Liluniu Kochana wszystkiego naj dla Was:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry