• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poczku u nas wczoraj było 32 stopnie w cieniu a wieczorem jak zachodziło słońce to na termometrze było 38 (w słońcu):szok::szok::szok: od rana wypiłam już 1.5 litra i kolejne butelki przygotowane!
Jak się czujesz? we wtorek wizyta u gina? dobrze pamiętam??

we wtorek nie u gin tylko w takiej klinice, ktora sie specjalizuje w ciazowych usg - bedzie polowkowe.
zupelnie zapomnialam, ze mialam kupic kasete vhs (nie maja nagrywarki dvd... troche sie boje, ze to jakis stary sprzet...)... ciekawe czy to mozna gdzies kupic. dzis wszystko zamkniete ale podjade potem na lotnisko moze tam cos bedzie.

szalenstwo u was pogodowe! ja sie strasznie nie wyspalam, do tego zwymiotowalam juz cale sniadanie - dobrze,ze ide teraz na brunch z kumpela, to uzupelnie braki. upal juz jest ale dzis przynajmniej wieje.

hej ;)

ide zaraz z malym na spacer :)

chociaz z mila checia walnelabym sie do wyrka spac :) jaos ostatnio wiecznie zmeczona i spiaca jestem ...

Hello
ja się melduje po dzionku typowo zakupowym,rano po 8 bylismy na spożywczych zakupach, a potem dzieci zostały z dziadkami a my buszowaliśmy po CH;)))hmmm kupiłam małej kapelusz na lato w h&m, taki zwykły błękitny, Danielowi krótkie spodenki w rekiny;)), małej jeszcze bluzę w reserved, mąż zaszalał z koszulą i trampkami w c&a a ja totalnie zaszalałam, bo kupiłam buty zupełnie jak nie na mnie;)) zawsze noszę na płaskiej podeszwie a dziś założyłam takie i się zakochałam;))) (tylko że ja mam kolor granatowy;)) W151DW311702D, Typ: Buty damskie , Marka: NAOMI, Kolory: Czerwony , Przedział rozmiarowy: 35,36,37,38,39,40,41

to tyle u mnie-ogólnie gorąco i duszno;))

Karola straszna sprawa z tym pieskiem, biedna Ninka;((( mam nadzieję,że jakoś się uspokoi

pozdrawiam resztę babeczek i miłej niedzieli życzę;))

super , ze dzionek udany i zakupy widze tez fajne :)
buty sliczne !!

dzień dobry :)

Uwaga!
nie uzyskałam wczo odpowiedzi, więc ponawiam. Czy to sikanie jest normalne czy mam się martwić? Piję jak zawsze a sikam mniej:szok: pamiętacie jak było u Was??

ja sikalam co chwile , ale po kropelce czyli wsumie mniej , a pilam srasznie duzo ...

Karolina dobrze , ze dziewczynki mialy zajecie i troche lepiej jest !

Pok jeszcze wymiotujesz ? wspolczuje :(

milego dnia zycze !!

Dziewczynki lepiej ale ja jak dziecko... nie mogę się otrząsnąć...płaczę non stop, zapuchnięta i czerwona jestem :(

Jak to jest? W piątek ważyłam 92,5kg a dzisiaj 89,5kg ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chociaz z mila checia walnelabym sie do wyrka spac :) jaos ostatnio wiecznie zmeczona i spiaca jestem ...

Pok jeszcze wymiotujesz ? wspolczuje :(

przesileniowe zmeczenie czy yy hm moze, moze innego rodzaju? ;-):tak:
no juz nie tak intensywnie ale raz na tydzien/dwa sie zdarzy. mam zazwyczaj rano jakies trasznie opuchniete od srodka gardlo, takie zwezone i splywa mi tam z zatok i zawsze jak jakos niefortunie odchrzakne to konczy sie wymiotami. juz sie przyzwyczailam.. przykro mi tylko bylo, bo sniadanie takie bylo pyszne :-D

Dziewczynki lepiej ale ja jak dziecko... nie mogę się otrząsnąć...płaczę non stop, zapuchnięta i czerwona jestem :(

Jak to jest? W piątek ważyłam 92,5kg a dzisiaj 89,5kg ??

tak to jest po stracie zwierzatka. przejdzie Karola :) zajmij sie czyms :)
a wazysz sie zawsze o tej samej porze 0 najlepiej z samego ranca sie wazyc. troche to zalezy, za przeproszeniem np od tego kiedy sie ostatnio wyproznialas, czasem woda sie zatrzymuje w organizmie i to wszystko ma znaczenie. a czasem waga zle dziala :-D

rureczka - dajze temu dziecku jeszcze sobie posiedziec w najbezpieczniejszym miejscu na ziemi ;-). potem juz sie zaczyna zycie i tak fajnie juz jej nigdy nie bedzie. Ja Zosce ciagle mowie, ze nie wie biedna w co sie dala wkopac ;-)
a ja moge oficjalnie zaczac szukac mieszkania! m dostal sygnal, ze zostajemy! :-D:-D
a! i za godzine juz bedzie w domu z bagaznikiem wyladowanym kolorowymi pieluszkami z tetry, poduchami do spania, otulaczkami, spiworkami i prezentami od mamy i babci :happy2::happy2::tak: a jak znajde mieszkanie to zaczne urzadzac i kupowac reszte. tak mysle czy nie skompletowac wszystkiego do najpozniej polowy lipca, bo jak w sierpniu beda te upaly to z domu nie wyjde. juz dzis jest ciezko - duchota, patelnia i zapowiadaja, ze w nocy bedzie 25 stopni!!! szok :szok:

no nic. ide siku setny raz dzisiaj, zdrzemne sie chwile i w sam raz m juz bedzie :))))

a gdzie Wiola?! WIOLA ​ melduj sie tu co godzine- dwie!!!

Nie mam zamiaru ważyć się jak głupia:) Po prostu ostatnio ważono mnie u lekarza a dzisiaj skoczyłam kupić wagę, żebyśmy z K. wiedzieli ile ważymy dokładnie i do cotygodniowego ważenia...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry