• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej:)
Ja tylko na chwilę zameldować ze żyję:) Cały dzień dziś na wsi byliśmy. u teściów:( ale nie było tak źle. Młode zachowywało się super:) Nawet jak sadziliśmy ogród warzywny to siedziała sobie w wózku i gadala a potem poszła spać:))
teraz wykąpana śpi:)
Ja za to padam bo trochę się orobiłam no i samo pilnowanie jej w domu gdzie jest mega brudno (moja teściowa żadko sprząta od tej hipochndrii - bo wiecie chora jest...) i pełno kurzu i cholera wie czego jeszcze... rozłożyłam matę piankową ale starczyła na pół pokoju tyko więc musiałam się nie lada nagimnastykować zeby moje małe włążące wszędzie ograniczyło się do maty....

WIOLKA, RURKA widzę ze jesteście więc ok:))

KAROLA doczytałam... strasznie współczuję:( nie wiem co Ci poradzić....

Dobranoc.

Kocurku najbardziej obawiam się o Ninkę...żeby koszmarów nie miała po tym co widziała :(((
Wyślij mi proszę na PW adres to w poniedziałek wyślę zabawkę dla kuota:)
Idę leżeć bo głowa z nerwów mnie strasznie boli...i z płaczu:(

ale dzien!

od rana zakupy, gotowanie, pierogow lepienie, jedna znajoma, manicure, dalej gotowanie, 4 laski w domu, jedzenie, sprzatanie i chcialam spac ale... na chwile zasnelam to bojka pod oknem, tel. na policje - opanowane. milo teraz patrzec jak radiowoz od pol godizny sobie krazy i wszystkie zombie chowaja sie w cien. poszlam siusiu, patrze na termometr a on twierdzi, ze na zewnatrz 23 stopnie! nie wierze! wiec glowa za okno a tam - duchota i zar! cale szczescie od poniedzialku ma byc znow chlodniej :) juz sie balam, ze genewskie upaly w tym roku przyjda wczesniej a mi jest goraco nawet jak jest zimno :-D

ciezka sprawa z Mankiem. ja mam doswiadczenie tylko z mlodsza siostra, ktora byla od urodzenia nadmiernie empatyczna i najchetniej by wszystko wszystkim rozdala i kazdemu szczescie zapewnila - zawsze tylko o sobie zapomina. Poza tym karna zawsze byla ;-) tylko jak jej nie chcialam mtv na cartoon network zmienic wyjmowala bat z jazdy konnej (tak... prawdziwy dlugi bat) i celowala w nogi. Poza tym byla urocza :)

Rurka - Ty nigdzie nie jedz, siedz na tylku i takich zakupow ciezkich nie rob!
ja dzis zakupowa torbe na koleczkach kupilam - bomba!

karola - ciarki i dreszcze... okropne. bardzo wspolczuje!
a dla Twoich blizniaczek mam od 1,5 miesiaca gotowa paczke tylko nikogo kto by mi ja zatachal na poczte. w pon bedzie kolega - moze on bedzie mial chwilke ;/

mary - wybrany :) poki co bugaboo cameleon ale kupimy pewnie pod koniec czerwca jakos dopiero. a co dobrego z lososia zrobilas?

Dzień doberek!

Jejuuu, padam na twarz! Dziś jestem zombie i umieram po wczorajszej robocie!... :cool:

Pok - pieczony filet z łososia. :-) Uwielbiam! ;-)

Miłego dzionka wszystkim!

dzień dobry :)

Uwaga!
nie uzyskałam wczo odpowiedzi, więc ponawiam. Czy to sikanie jest normalne czy mam się martwić? Piję jak zawsze a sikam mniej:szok: pamiętacie jak było u Was??

Rureczka nie pamiętam dokładnie ale chyba właśnie woda zatrzymuje się w organizmie ...

Witam w drugim dniu dietki :) Wciąż żywa:)
Spałam tragicznie, bez mojego Pośpuna :((((

dobry

Rureczka-to ja mam pytanie-puchniesz trochę???tzn. ręce i nóżki ci puchną???jest gorąco więc tak może być-ja też miałam tak na końcówce-dużo piłam a mniej siusiałam;))

i tym akcentem życzę miłego dzionka;))

Trochę stopy i kostki, zwłaszcza pod koniec dnia. Wizyta u gina dopiero w sobotę. Nic... będę się obserwować i w razie co szpital, bo przy wypisie kazali niczego nie lekceważyć... eh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry