• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rureczka :eek: Ty się nie forsuj Kochana......co kupiłaś?

Olivka - hop hop do góry wszyscy razem jak kangury :-) jak skoki?

Dekolt mi wywaliło milionami czerwonych krost :szok: nie wiem teraz co na siebie włożyć, nie mogę tego wystawiać na słońce, ale przecież nie ubiorę bluzki z golfem :eek: Posmarowałam clotrimazolem, bo nic nie działało....od dwóch dni piję wapno, ale ciągle bez zmian.......

Ostatnia edycja:
Wyjeżdżał ktoś z budowy K. siory, potrącił ją bo szybko jechał....

Dzieci to widziały...zdążyłam ją zawieźć do naszego weterynarza...nie zdążył jej wszystkich badań nawet zrobić...odeszła.
Miała pękniętą przeponę a wątroba wpadła jej do klatki piersiowej, to wstęp. W poniedziałek zrobi jej sekcję:(
Dzieci płaczą w niebogłosy, Ninka przerażona bo widziała wszystko :(

Karolina bardzo mi przykro :(

Made spożywkę, pieluchy, butelki, smoczki, chusteczki, kosmetyki, nożyczki do pazurków i takie cuda... oczywiście zapomniałam o podkładach poporodowych, wkładkach laktacyjnych, cudzie na odparzenia pupy i majtach jednorazowych. Jeszcze chyba zamówię katarek do nosa, nie będę czekać na pierwszy katar... jak myślisz:confused:

Olivka - jeszcze raz bardzo Wam współczuję :(( Musisz się teraz zająć Ninką, jakoś spróbować Jej to wytłumaczyć......brak słów :(

rureczka - oj to faktycznie zakupy spore....Co do katarku, to profilaktycznie lepiej już mieć, i tak będziesz się musiała zaopatrzyć i tak, więc lepiej od razu kupić i z głowy :)

My już po spacerku....Maniek nie chce się dzielić huśtawką :eek: jak zasiądzie, tak końca nie widać.....do domu nie chce, wyje i siada na asfalcie :szok: chyba się zaczął ten trudny okres..........

reklama
Made ooo ciężka sprawa... w przedszkolu też mieliśmy takie atrakcje z 2,5 latkami i łatwo nie było:szok: podziałało schowanie huśtawek na jakiś czas i oczywiście miliony tłumaczeń, że trzeba się dzielić.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry