• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Caroline - podoba nam się bardzo! :-):-):-) Oczywiście, zrobię zdjęcie mojego pulpecika w sukieneczce, tylko sprawdzę, czy już na nią pasuje, czy jeszcze troszkę. :-) Ale na ciepłe dni będzie w sam raz! :-) Dziękujemy ślicznie! :*:*:*:*

Zmykam spać, ale będę wlatywać.
Dobrej nocki wszystkim!

reklama
dzien dobry
maz do pracy wyslany, pranie wstawione , Iwa spi wiec ide sie jeszcze do niej troche wtulic. dzis wieczorem robie grila i bede miec gosci(mi sie niechce ale sami sie wprosili:-p)a jutro moja siostra ma przyjechac. ojeju ojeju cos ugotowac trzeba.
dzis sobota wiece pewnie pusto bedzie
milego weekendu wszystkim
lill odezwij sie bo sie martwie

Dzień dobry :))))))

Boogi - no coś pięknego! Coś PIĘKNEGO!!! Taki mały, a już CELEBRYTA :-)))) Piękne filmiki i cudowne zdjęcia :)))))

Olivka - świetne masz te dziewczyny....widzę, że Oliwia dogaduje się z Ninką :))) Buziaki :*

Wiola, rureczka - NO! Przybycie odnotowane :-)))

Witam:)
Zaczynam dzień od kawy z wodą (mleko 0,5%) :))) Zaraz jaja gotowane i szklanka mleka a potem grill, mam mnóstwo kurczaka i kawałek chudej szynki, muszę zaraz poczytać czym to doprawić.
Już się nie mogę doczekać aż to zrzucę i będę laska:))))

Przesadziłam kwiatki a kot je rozgrzebuje:eek: a wczoraj samobójca zbiegł po schodach prosto w paszczę rottwailera naszego...ehhhhhhhhhhh, ledwo ją uratowałam!:wściekła/y:

Mąż o 6 rano był z kimś składać naszą trampolinę i już dzisiaj sobie poskaczę:)))

a ja zawsze jak chce po prostu wstac, umyc sie i dzialac jestem hamowana przez wlasne cialo. najpierw byly wymioty w reakcji na pospiech a teraz krew z nosa. no i teraz posiedze jak czubek z glowa do przodu.

a sluchajcie. przychodzi do mnie dzis 5 kolezanek troche prywatnie, troche sluzbowo, bo musze im pokazac pewne rzeczy, ktore chce sprzedac, zeby plotke rozniosly i musze zrobic jakies przekaski. Na razie mam tylko w glowie taka mini przekaske z figi, mozzarelli, szynki parmenskiej i dressingu cytrynowego i tyle... moze jeszcze troche pierogow bym zrobila malych z soczewica czy czyms i tak w formie gryza na wykalaczce. myslalam jeszcze o tortilli i takich tam ale przychodza same hiszpanki + amerykanka, ktora w hiszp dlugo mieszkala, wiec hiszpanskiego im dawac nie bede. jakies sugestie?

pok niestety ja nie pomoge z przekonskami bo, mam problem ze zrobieniem czegos po polsku a gdzie tu po zagranicznemu:-p?

sadze warzywa , maz wczoraj sie wymigal z pomocy. umieram tak goraco
zeby bylo smiesznie Iwa mi placze go chce chodzic w dlugich spodniach i bluzce bo jej zimno:-D:-D:-D

reklama
Pok, może małe szaszłyki na zimno z dressingiem? Mięsko wcześniej grillowane, warzywa, ser? Na dressing weź jogurt naturalny+oliwy ciutkę+ przyprawy?

I tak mi przyszło do głowy...widziałam kiedyś mini kotleciki mielone, położone na plastrze ugotowanego buraka z tzatziki na górze, taką małą ilością :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry