• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bułeczki wyszły przepyszne :)))
Zjadłam i lecę spać. Muszę o 7 wstać i naszykować Ninkę do przedszkola, potem mężowi jedzenie Dukanowe na drogę ( jedzie do Elbląga) no i zająć się sprawą psa...jechać po rachunek do weterynarza...pożegnać się z nią.

Nina strasznie płacze.....ojjjjjjjjjjj, nie wiem jak jej tłumaczyć, strasznie histeryzuje :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześc:))

Carola biedna Ninka:( niestety ale musi chyba przez to poprostu przejść i z czasem będzie lepiej...

Boogie Gratulacje pierwszych kroczków dla Remisia:)) zdjęcia cudniaste!!! Ależ on jest słodki!!!!!!

Kocie ja jeszcze chciałam apropo filmiku z niechcąca Oleńką:) - boska jest:)))!!!!!
A teraz mi powiedz jak robisz żeby jednak chciała czapeczkę?? Bo moja wczoraj się tak bawiła i skończyło się bez czapki bo wymiękłam..

My wczoraj cały dzień na dworze:) Mocie dziecię raczkowało wczoraj po trawie:)) Najpierw stwierdziła że jest obrzydliwa (jak przypadkiem z kocyka zeszła) potem że całkiem fajnie się ja wyrywa i rzuca na kocyk a potem polazła:))
Ogólnie to bardzo miło było:) no z wyjątkiem tej czapki bo jak był wiatr to w domu siedziałyśmy... Ja dziś tylko w pracy a potem wooooollllnneeeeee do końca tygodnia:)
A i jeszcze chciałam powiedzieć że wyspałam się dziś nieprzyzwoicie:)) Młoda po całym dniu na powietrzu jak padła po kąpieli tak spała dziś do 6!! No z małymi przerwami na cyca chyba bo nie bardzo pamiętam bo spała ze mną i tylko wystawiałam co trzeba, układałam się i zasypiałyśmy:)) Nie wiem czemu wczesnej z nią nie spalam....

reklama
druga !!!!!

kawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a gdzie wszyscy , majuja sie ? u na smajowki niet, poldke juz w przedszkolu. a ja kawa dozylna... padam na pyszczek :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry