• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONI a moja całymi dniami na powietrzu i jak nie spała w nocy, tak nie śpi - CZARNA OWCA po mamusi :-p Gdybym nie była tak zmordowana, to byłabym z niej dumna hehe :-D:baffled:

A czapeczki - jak ma fazę, że NIE chce - to nie ma siły, żeby chciała, bardzo rzadko uda mi się założyć niepostrzeżenie w trakcie, gdy jest czymś dostatecznie mocno zainteresowana. A tak, to pod parasolką się chowamy. A że wieje, to trudno. Jak do tej pory - odpukać - do uszu nie nawiało :blink:

No hej koleżanki moje :-p

Ostatnia edycja:
reklama
:baffled: kawy.... kawy... kawy...

u nas chyba przez te kroczki i inne szaleństwa (zęby:confused: albo oduczanie nocnego cyca) Remi nie śpi w nocy, jest marudny, krzyczy i wszystko czego nie może dostać egzekwuje krzykiem i płaczem :baffled: czy to jest normalne:confused:

boogie : hej ... normalne ... zobaczysz co to bedzie dyktatorski krzyk trzylatka :)
jak idzie odcycowywanie ????? jak ty dlugo pociagnelas z mlekiem! ja tego nie kumam jak kobity robia ze maja duzo melka, normalnie egzystencjonalna zagadka!!!! mi to mleka starcza na 2-4 tygodnie .... :/

TO BOOGIE ODCYCOWUJE ???? :-p

Ja odcycowałam dzień, teraz została mi nocka, która jest dokumentnie zacycowana :dry:

BOO CZYMAJ się, kocur maszynerię włączył i ustawił na "bardzo mocna" :cool2:

JOS opowiedz mi, jak to Filoutek ładnie sypia, nacieszę się czyimś szczęściem :-p:-D

Ostatnia edycja:
Boogie odcycowujecie się?? hmmm ja ciągle myślę o tym i ciągle odkładam... w dzień już młoda nie chce bo mnie nie ma, jak wracam to wieczorem przed spaniem. Ale noc..... narazie zaczynam spać więc nie chce tego psuć:)
Powodzenia i jak Ci się uda to się podziel radami:))
A ryk to normalne... moja jak czegoś bardzo chce i nie dostanie to też syrenę włącza taką że ho ho:) ja staram się nie zwracać na to uwagi. Jak przeczekam to jej przechodzi jak zobaczy że nie wygra:) ale to tylko w takich ważnych kwestiach jak np lizanie butów od spodu wybieranie kamyków z kwiatków.
Współczuje nocek... ale wiesz plus jest taki że jak sie przemęczysz i się uda to odeśpisz:))

Kocie no Wiki podobnie... ryk nieziemski jak na siłę jej trzymam... my głównie w cieniu więc tylko wiatr mnie martwi...

Kawy!!! Kawy z chudym mlekiem na dodatek...Ninka źle spała, koszmary itp... obudziła się też ze łzami w oczach...

Dzień dobry koleżanki :)))
Padłam wczoraj, ale nie na długo, żeby nie było zbyt pięknie :confused: Borysek się obudził o północy skory do zabaw i szaleństw....i tak do drugiej :eek:
zastanawiam się nad drastyczną metodą odcyckowania....tracę siły i cierpliwość :/
Wróciłam ze sklepu z gorącym chlebkiem :-p teraz śniadanko, a później....się zobaczy :-)

rureczka, Wiola!!! Meldować się!

made : witaj w klubie tracacych cierpliwosc :) tyle z emoj od miesiaca na butlio i efektow zero. wiec mnie juz drastycnzych pomyslow brak... no chyba ze zostawic wyc na glodnego do rana ... :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry