• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - on chce tylko cyca :-( butelkę daję to się złości i smoczka gryzie z nerwów, następnie wpada w taki szał, że gryzie mi brodawki :eek:
Niekapek traktuje podobnie, z łyżeczki natomiast pluje :szok: niedobry jest :szok:

Olivka - piękne masz suwaczki :tak: Trzymam kciuki :)))

Wiola - dziękuję za cenną radę. Przyjemnego dnia w cieniu :-p

reklama
Kocurek - Ty jesteś chodząca encyklopedia! :* Zaraz spróbuję z zakraplacza.....tylko martwi mnie bo przecież to mi nie pomoże w odcyckowaniu :eek: miałam nadzieję, że uda mi się z butelką i finito

Po rozmowie...Paniusia wielce oburzona sekcją zwłok psa, że po co i w ogóle... Na koniec poprosiła o przekazanie jej rachunku...

MADE CZEBA znaleźć jakiś sposób, nawet najcudaczniejszy :-pżeby Boryskowi posmakowało MM, potem będziemy martwić odcycowaniem :tak:

WIOLA a jakże Ty się czujesz??? W ogóle nic nie marudzisz.... tak nie można pod koniec :-p

Ostatnia edycja:
Made a słomka?? Wiki tez była z tych nie pijących NIC! aż jej sie spodobało gryzienie słomki, potem pociągnęła kilka razy... Mąż zrobił jej takie cóś (tylko bez śmiechu!!!) wziął pojemniczek taki jak na badanie moczu się kupuje w aptece, zrobił dziurke w pokrywce i wsadził słomkę. Okazało się że nie kapie i młoda często to nosi przy sobie i popija:) I tak ze 120 wody przez dzień jej idzie:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry