• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku ja z siebie też ! :))) Trzeci dzień dzisiaj:)))) Jem właśnie bułeczki Dukna z chudą szynką, mam jogurt 0% i serek homo 0%.... I jem mięska i jaja, narazie jestem najedzona i wszystko dobrze smakuje.
Mąż marudźka ale daje radę, też jest zmotywowany :)
Tylko zastanawiam się czy 20kg to nie za dużo na raz? Może zwalić z 10kg a resztę zdrowszym odżywianiem...?
Zaraz czeka mnie przeprawa telefoniczna z właścicielką firmy i szefową chłopaka co nam Roszpunkę zabił:-(

reklama
czesc
my odcycowane od 2 tygodni wiec spokojnie nam poszło...
Boogie normalna sprawa, że krzykiem wszystko wymuszać probuje u nas to samo do tego rzuca sie do tyłu... ale tak jak pisze jos bunt 2-3 latka to jest dopiero hardcore ;)
niewyspanym podaje kawy i sama też sobie robie :)
ja tak jak karola na diecie od dziś... zobaczymy jak to będzie...

pozdrawiam i ide interweniować bo już mi sie drą tzn. piszczą jak szalone wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maran : hej
ja pameitam jak psioczylam jak mi roczny czy 1,5 roczny poldke czasem jakasz scene urzadzil a dzis wspominam jaka ta mialam grzeczna owieczke :) teraz to jets dopiero HC jak piszesz :) i na dodatek doszla MOWA wiec nie dosyc ze decybele to jeszcze wymadrzanie i kto ma racje, ostatnie slowo :) cos w sam raz na moj system nerwowy :)

kocur : ty wilkiem patrzysz a ja wilkiem gryze :)

Kocurku :* tęskniłam :zawstydzona/y: Plany majówkowe są? :)))

jos - kurczę, Filutek przynajmniej butelkę złapie, a ten mój NIC....a pić się chce....miałam jeszcze nadzieję załapać się na casting do TOP MODEL ale z takimi flakami nie mam szans :eek:

Kocur, Pani prosiła o telefon, chce pokryć koszty weterynarza... jeszcze wtedy nie wiedziała, że pies nie przeżyje...
Nie wiem co mam zrobić? Na pewno musi zapłacić za koszt weterynarza (wyniki, sekcja) a co dalej?
Za nowego psa mają zapłacić? Pewnie za miesiąc/dwa Ninka będzie chciała mieć pieska...o ile nie szybciej bo strasznie przeżywa....
Niestety Pani nie jest mi w stanie wynagrodzić straty jaką mamy w sercach. I nie jest w stanie zażegnać traumy jaką Ninka przeżyła. Ani tego jak mi serce pęka gdy ona płacze :(((((((
Oliwka z resztą też!

MADE ale jak to "NIC" :confused::confused::confused: No a łyżeczką, albo z kubeczka zwykłego...?????? Kurczę no.... moja to prosto ze szklanki chłepce :eek:

CAROLA aaaa.. ale to i tak miła dość pani, skoro nie ona zawiniła, a chce pokryć koszty...

jos wiem o czym mówisz... oststnio Ala nam jazde robiła w sklepie bo coś tam chciała, jakis kolejny klamot, którym i tak sie nie bawi a raczej chyba kolekcjonuje, wiec klękam do niej i jej mówie: ok. kupie Ci to, ale to ostatnie pieniązki sa i nie kupie sniadanka, wiec jutro będziesz dłodna, na co Ala mi odpowiada: ale ja nie lubie byc głodna... to jej mówie, wiec wybieraj czy chcesz zabawke i jutro nie bedzie sniadanka czy wolisz sniadanko ale nie bierzemy zabawki, no i wybrała SNIADANKO hehehe... a zabawke powiedziała, że mam jej kupić jak bede miała wiecej pieniązka ;)

hej:-)
nadal 2 w 1
wlsnie sie lansuje i chce z mala na plac zabaw jechac i sobie jakies klapki kupic bo mam tak spuchniete nogi ze w baleriny sie nie mieszcze (a poza tym za goraco w balerinach).

just cierpliwosci, ja jak mialam odcycowac Iwe to myslalam ze zejde ze strachu , okazalo sie jednak ze tylko 2 dni byly ciezkie a potem szybko zapomniala o cycu.ale w ciagu tych 2 dni bylo duzo placzu , oj duzo.

made co do Manka i bujaczki , Iwa tez miala taki etap . nie omijaj placu zabaw , tlumacz , tlumacz i jeszcze raz tlumacz ...z czasem maly zrozumie, cierpliwosci zycze.

buziczki dla wszystkich
ide sie malowac

reklama
Kocurku podejrzewam, że chłopak powiedział jej, że mam morderstwo w oczach i chcę go zabić...kobieta pewnie i tak z wypłaty by mu odciągnęła.... Dzisiaj przyjechali do pracy jego koledzy po fachu z firmy ale on się nie pokazał...
Może przesadziłam z reakcją...??? A może mu się należało?

Hej Wiola:)

Maran &&&&

Made &&&& za TopModel :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry