• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
idę oddać PITa :dry: jak wrócę i przeżyję, to napiszę co robimy w celu odcycowania :tak:

eee nie wysłało się wcześniej... wróciłam już, wiecie co u nas było główną przyczyną z problemami z koopą??? :baffled: to że Remi za mało pił wody... I wiecie co mama wymyśliła w butelce zrobiła większą dziurkę, a w kubeczku nie kapku zdjęłam tą gumkę co własnie blokuje ten wypływ wody, leci woda i musi pić :sorry2: no trochę to brzmi drastycznie, ale samie wiecie jak martwiłam się, że nic nie pije :-) a teraz jak szalony pije i sam sięga po kubeczek :tak:

a co do odcycowania, to Remi mógłby wisieć całą noc na cycu, niczym smoczek sutek traktuje, więc powoli mnie to irytuje i dlatego zaczynamy akcję, ale w nocy tylko cyc działa, żaden niekapek, butelka, smoczek, tylko cyc :confused:

Ostatnia edycja:
Olivka - tak też właśnie zareagowałam :szok::szok::szok:
W zeszłym roku już chciałąm elektronicznie, ale gdzieś mi się PIT zapodział wcześniejszy, a nie pamiętałam sumy przychodu, bo to jest jakby Twój podpis :eek: i musiałam standardowo :/ i czekałam sobie równiutkie trzy miesiące :crazy:

reklama
ja juz po obiedzie
jak jozefinka choc raz sie zebrala i zporbila porzadny obiacd to juz sie pochwale co wcielam :) :

ryz biale kurczacze miesko i salata z feta i bazylia :)
nastepne takie menu w programie za kilka m-cy :)

maran : madra ale i calkiem do negocjacji
daje 99% z epoldke chcialby zabawke a bna drugi dzien od rana darl ryj o sniadanie :)

made ty i flaki ...????? jakos mi sie w to wierzyc nie chce ;)

poldek juz spi ide zapakowac filuta i tez sporbuje kimnac po tragicznej nocce

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry