reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary a my w t-shirtach i krótkich spodenkach;PPP wiem, wredna jestem;)) ale chmurzy się na pocieszenie

Kout a może coś z cukrem masz?? ja takie kolorowe kółka i mroczki przed oczami+telepanie+ i nie możność ruszenia , tylko pełzanie- mam kiedy cukier niebezpiecznie nisko mi spada, dlatego się pilnuję i nie doprowadzam do tego, by mi spadł za mocno....

oki koniec wymądrzania, idę dziecko do spania położyć i pranie powiesić

Paulina - u nas lato przyjdzie w czerwcu i pójdzie sobie w sierpniu. Przy dobrych wiatrach! :-p Nie żebym szczególnie narzekała na tutejszą pogodę. Ale spać mi się dziś chce... :sorry2:

hej paula u nas tez cieplutko. 20 stopni juz a ma byc 27.

musze leciec - mam mieszkanie do ogladania i musze to zrobic zanim samochod mi sie nagrzeje, bo potem juz nie ma ratunku. wychodze tak od godziny... a to siku, a to sie cos wyleje, a na koniec krew z nosa. wrrr.

lece kochane. trzymajcie kciuki, zeby sie to mieszkanie do czegos nadawalo!

wiola ​&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurczę, już miałam esemesa do KUOTA pisać :eek: o której masz Kochana wizytę u lekarza?

pok - KCIUKI!!! Oby to było TO!

Wiola? Jak tam Kochana? Dzieje się co....?

Mary - wyciśnij ile się da :-)))))))

Paula - przedszkole czy Biedronka? :)))

Ostatnia edycja:
Kout a na którą masz dottore??

Pok powodzenia, no i leć teraz,żebyś potem nie padła w te upały z Zosieńką!;))

MAry no jak szaro-buro to ja nawet mam ochotę paść;) tylko ja z tych co nie umieją spać w dzień...no chyba że chora jestem;))

mała śpi, pranko powieszone,kolejne uszykowane do prania..

Wioluś i jak u ciebie??

MADE ... PAULA... O 11.50 :sorry2: Nie chce mi się zbierać, ale Ola przysnęła, to powinnam ruszyć cztery litery :dry:
W brzuchu buzuje, temp. 37.1 i zimne ręce i kołatanie serca - albo jestem w ciąży, albo mnie bakteria dopadła jaka :eek:

reklama
Made-przedszkole czy biedronka??? chodzi ci o to czy opieka nad synkiem koleżanki dodatkowo czy zakupy??? chyba bardziej przedszkole po południu a biedronka wieczorem;))

Kout ty lepiej jedź do tego lekarza-a jak nie to Made na ciebie naślemy-akurat ma chyba najbliżej do ciebie;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry