reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mademoiselle, Monia - no to poproszę - sypana, z ekspresu - każdą kawusię przyjmę z wdzięcznością! :-)

Córa ma drzemkę nr 1. Dziś ładnie się wyspała - od 18.30 do 6.00, a mamusia do 7.00. Tatuś w nocy wstawał do córci, ale chyba nawet nie za dużo. No i szok - zastałam dziś Mię w pozycji... normalnej! :szok::-D Głowka na podusi, ciałko przykryte kołderką! :-D U niej to rzadkość!

Kotek - co z Tobą? Ja jak zwykle nie doczytana!...

MONI no tata Oli jak to zobaczył, to aż go ścisnęło, że on się tak nastarał, a Ola na zmarnowanie poszła :-D:-p:-p:-p
No ale, jak widać, NIE POSZŁA :-D:-D:-D

MADE to Wiola mnie wczoraj tak przeraziła :sorry2: Nie miałam jak potem wejść...

U mnie kolejny ranek biegunki, jakiej jeszcze nie miałam :szok: Potem wymioty, następnie spociłam się i nie mogłam oddychać, a potem zaczęłam widzieć czarne i żółte kółka, a potem to już ledwo doczołgałam się z toalety do Kamila pokoju i straciłam przytomność na chwilę :dry: Potem mnie trzepało z zimna przez dwie godziny, a teraz Rafaello podniosło mi trochę ciśnienie.. Co za cholera, ja się pytam :baffled:

Mleczka poproszę bardzo... do Ricore, bo kawy się trochę bojam pić :eek:

Kocurku do lekarza natychmiast! Musisz o Siebie zadbać!

MADE no nie mam okresu, ale w ogóle jeszcze nie miałam :szok: Myślisz.......? :eek: Ale przecież totamto było jak kuot napłakał w tym roku :confused::confused::confused: No mówię Ci, że ja też myślałam dziś, że wykorkuję :zawstydzona/y: I tak się strasznie zestrachałam o Olę, że Kamil nie wiedziałby co z nią począć - no takie były moje głupie myśli :zawstydzona/y: Kamil już pogotowie wzywał, ale jakoś mi się przejaśniło we głowie :sorry2:

A to Kocurek nie wiem, że raz wystarczy???

MONI bo.. jakby to ująć... Ola się yyy wylała :-p

MARY z Mii to jest dobre i łaskawe dziecko :sorry2:

Boszzzzzzzeeeeeeeeeeeee, wylała się???????:szok::-D:szok::-D Nie mogłam skumać...ale chyba już wiem :)))))

Dzień dobry Paniom:)
Ja odwiozłam dziecię do przedszkola, dojechałam do pracy, zjadłam śniadanie (razowy chleb + chuda szyna) i teraz zgłaszam się na kawkę.

WIOLA??????????

Made toż to to:

Zobacz załącznik 463559

Made :))) Cudna, nie?

Kocurku, to teraz już wiemy dlaczego Oleńka daje czadu...odgrywa się za to tamto :))):-D

reklama
o kurcze Kocie-ty lepiej jedź do tego lekarza;)) nie wystarczy się zarejestrować-mi to wygląda lekko pod anemię-ale ja tam się nie znam:-p

dobry dobry wszystkim-u mnie prawie 30st.!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry