Wiola!!!! Trzymam kciuki, zeby to nie byl falszywy alarm! Dawaj znac! Alez mi cisnieni skoczylo
Made super brzmi to przedszkole!
jos w zurychu jest tylko ciut lepiej. Genewa ma olbrzymi problem mieszkaniowy - niewiele sie buduje, bo wszedzie ekolodzy protestuja, ludzi masa a miasto male. Popyt tak ogromny, ze nikomu nie oplacasie o mieszkania dbac, bo zdesperowani ldaie wezma cokolwiek. Syf, kila i mogila. Chociaz jak ktos ma 4 tys na mieszkanie to znajdzie porzadne. To jest przyjemny kraj jak sie ma duzo pieniedzy. Dla takich przecietniakow ak my z m bywa ciezko. Taniej jest tak 40min od genewy i moze gdyby m byl zdrowy bysmy tak mogli mieszkac ale tak to jestesmy w d.
z praca nie moge pracowac ponizej kompetencji, bo mam za wysokie wyksztalcenie, ktorego ni mge ukryc, bo jest zgloszone w kantonie i moga byc problemy. Z wysszym wyksztalceniem wiaza sie wyzsze zarobki, wiec mnie ni chca

no ale tym sie zajme jak zosia bedzie miala pol roku. Na razie mieszkanie, zosia i szukanie oszczednosci.
Zmeczona emocji dnia padam. Jutro ma byc 27 stopni w cieniu a ja mam duzo mieszkaniowych problemow do zalatwienia.