reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran ja też wiem co czujesz...ja miałam szczęście i mieszkałam w ciepłym miejscu więc non stop spacerowałam a do domu wracałam nocą praktycznie...
Ale to inaczej z jednym dzieckiem...
Przeżywałam katusze bez rodziny,znajomych :(((

reklama
Wiola!!!! Trzymam kciuki, zeby to nie byl falszywy alarm! Dawaj znac! Alez mi cisnieni skoczylo :)

Made ​super brzmi to przedszkole!

jos w zurychu jest tylko ciut lepiej. Genewa ma olbrzymi problem mieszkaniowy - niewiele sie buduje, bo wszedzie ekolodzy protestuja, ludzi masa a miasto male. Popyt tak ogromny, ze nikomu nie oplacasie o mieszkania dbac, bo zdesperowani ldaie wezma cokolwiek. Syf, kila i mogila. Chociaz jak ktos ma 4 tys na mieszkanie to znajdzie porzadne. To jest przyjemny kraj jak sie ma duzo pieniedzy. Dla takich przecietniakow ak my z m bywa ciezko. Taniej jest tak 40min od genewy i moze gdyby m byl zdrowy bysmy tak mogli mieszkac ale tak to jestesmy w d.
z praca nie moge pracowac ponizej kompetencji, bo mam za wysokie wyksztalcenie, ktorego ni mge ukryc, bo jest zgloszone w kantonie i moga byc problemy. Z wysszym wyksztalceniem wiaza sie wyzsze zarobki, wiec mnie ni chca :) no ale tym sie zajme jak zosia bedzie miala pol roku. Na razie mieszkanie, zosia i szukanie oszczednosci.

Zmeczona emocji dnia padam. Jutro ma byc 27 stopni w cieniu a ja mam duzo mieszkaniowych problemow do zalatwienia.

Hej:))

Wiola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i oczywiście melduj:)))

Mary ja cię mogę poczęstować kawką:)) kupiłam wczoraj świeżutka i pachnąca:)) tylko na sypana sie przerzucam więc nei wiem czy chcesz:eek:

Kocie Oleńka piękna, Ty piękna ale dom to masz boski poprostu!!!!! Lodówka mnie powaliła!! kiedyś strasznie chorowałam na czarną i taka dużą.... i ten lasek.... ehhhh marzenie....

Maran kurcze współczuje bidulko... oby te 2 godz dzis przyniosły troche wytchnienia:) I gratuluje wytrwałości:))

Pok niedobrze z tym mieszkaniem i pracą:(( Ale wiesz tyle czekaliście na Zosię że teraz po prostu MUSI się wszystko poukładać bo to co najważniejsze już macie:) Dużo siły życzę!

A ja nawet dziś wyspana:)))))

reklama
MADE to Wiola mnie wczoraj tak przeraziła :sorry2: Nie miałam jak potem wejść...

U mnie kolejny ranek biegunki, jakiej jeszcze nie miałam :szok: Potem wymioty, następnie spociłam się i nie mogłam oddychać, a potem zaczęłam widzieć czarne i żółte kółka, a potem to już ledwo doczołgałam się z toalety do Kamila pokoju i straciłam przytomność na chwilę :dry: Potem mnie trzepało z zimna przez dwie godziny, a teraz Rafaello podniosło mi trochę ciśnienie.. Co za cholera, ja się pytam :baffled:

Mleczka poproszę bardzo... do Ricore, bo kawy się trochę bojam pić :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry