reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocie a tobie co?
made oby , bo jeszcze kilka falszywych akcji i zamiast na porodowke to na odziadz psychiatryczny beda mnie musieli zawiesc:-p

reklama
made jestem jestem tylko w ukryciu... ja trzymam diete zjadlam na kolacje 2 pomidory + 4 łyżki kukurydzy + szklanka kefiru. Ja jak sie zawezmę to moge na diecie być tylko byle by mnie nikt za każdym posiłkiem nie kusił... raz czy dwa razy dziennie moge zacisnąc zeby ale jakby tak za kazdym moim posiłkiem ktoś mnie szczuł jakimiś dobrociami to bym pewnie uległa, ale poki co trzymam sie...

wiola oby oby to juz było to &&&&&

jos zdrówka dla Filutka :*

aha Kocie i Was dziś widziałam :) pikne jestescie dziewczyny i tyle :*

pozdrawiam wszystkich :*

Wiola - Ty dawaj tylko znać jakby co, bo my tu musimy kciuki trzymać i przeżywać Twój poród jak każdej :-)

maran - bardzo Ci kibicuję :)) BRAWO KOCHANA!!! A czemu siedzisz w ukryciu? Coś Cię trapi?

Wiola, właśnie, koniecznie napisz do którejś z nas żeby nie było gryzienia pazurów...

Byłam twarda, lodów nie ma :)))

made szara codzienność - zmęczona jestem dzieciakami... u nas pogoda kiepska wiec na spacer nie ma jak iść, do tego Ala troche podziębiona... Mai zeby wychodzą, cały czas w domu pisk ehhhh... ale nic to jutro na 2 godziny ide z chłopakiem na jazdy wiec od dzieciaków troche odpoczne...

maran - nie jest Ci łatwo, wiem jak to jest, bo żyłam tak 9 lat....z dala od rodziny, przyjaciół, sama z dzieckiem :( Jak Ala w szkole, to zaglądaj do nas, zawsze to raźniej razem :tak:

paula - miałam Ci pisać....w Biedronce są Huggies'y w promocji!!!

Olivka :-D)))

reklama
uu Made mówisz że huggiesy w biedronce????to muszę jutro podjechać, chyba że znów koleżanka podrzuci synka to raczej wieczorem

dziś miałam przedszkole w domu;))) córka mojej koleżanki jest w szpitalu i póki rano jeździ do niej to synek jest w przedszkolu ale po południu nie ma już co z nim zrobić, więc zaproponowałam że może go podrzucać-ja też korzystam z tego, bo Danio super się bawi z nim;))) nawet idąc spać popłakiwał,że Olek już pojechał;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry