reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola i Monia-to fajnie macie...ja bym długo tak nie wytrzymała;))

Kout dwie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????

reklama
Nie ciążowy, tylko owulacyjny, ale łon też pokazuje dwie kreski w ciąży, choć nie musi :eek:
Zaraz padnę jak stoję.......... idę do wanny się szybko ochlapać, bo Ola po butli zdecydowała jednak się kimnąć..

Jestem. Mia nakarmiona, bawi się na macie i ciśnie klocka wydając śmieszne dźwięki... :-D Ja dziś tylko 2 kawki, jakoże postanowiłam ograniczyć ilość wypijanej kawy dziennie... Może nie umrę od razu na niedobór kofeiny, choć kto wie... :sorry2::zawstydzona/y:

Kocurze
- to w ktorą stronę trzymać kciuki?

Carolineee - mój troll dał sobie zmierzyć stópkę wreszcie i ma ok. 10 cm, ale taka grubiutka dość jest. ;-) Przepraszam, ze nie wcześniej, ale wczoraj po prostu zapomniałam.

Wiola - jesteś?

Kout do lekarza i apteki po ciążowy, a lepiej jak będą cię kłuć na morfologię to do razu betę!kurcze ale afera!

Made-jak się otrząśniesz to możesz polecić jakieś pierwsze kredki dla mojej małej?? bo zwykłe próbuje zjadać;)

dzieki za troske , jak cos sie bedzie dziualo wiecej to dam znac, narazie caly czas skurcze co 10 min, dosc bolesne i trwaja po 55 s.
jak sie rozkreci albo ustapi to napewno napisze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry