reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hmmm...oj to gorzej :confused: szkoda, że te ważniejsze omijał....miałby co najwyżej naganne, a reszta OK....i co tu zrobić? No poczeba żeby teraz zasmakował kary za swoje wagary :eek: nie ma to tamto :))) A Ty się nie denerwuj....BUNT nastolatka, ot co! Też to przerabiam.....:/

MADE ja się wystarała bardzo mocno, żeby dziecko się owiedziało i oczytało przez lata :-p i to co już ma w głowie, to jego... ale to tak jak u kuota - same niepraktyczne informacje naukowe hehehe :sorry2: System nie docenił :-p:dry:
Mój syn jest doopa wołowa... i tyle - poza tym zero dyplomacji!! Mówi co myśli do ciała pedagogocznego, a ciału nie w smak wytykanie i dyskutowanie :-p

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo ZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
jaka malusia aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh ..........
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Paczam i paczam, a tu taka CALINECZKA przecudnej urody :-D))))
Dziękujemy mężowi, ze żony posłuchał i córunię nam pokazał :))) Nacieszmy swe oczy tym widokiem uroczy_m :-D)))))
G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

łłłłłooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa CUDNIASTA! ta Zuzinka nasza:)))
Made koniecznie im napisz że cudo!!!

Nasz to takie olbrzymy już przy takim malutkim Zuzinku, co?

Kocie ehhh ten system :sorry2:

Bardzo bardzo dziękujemy Mężowi Rureczki i Tatusiowi Zuzi za pokazanie Córeczki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MONI system jest system i każden musiał się z nim zmierzyć :-p

Jam częścią jego jest jednakże i krytyczne podejście zwielokrotnione mam przez to niestety... i chyba trochę też mojej winy w tym nastawieniu Kamila do szkoły.. zamiast twardą łapą od początku egzekwować wszystko, to zrozumienie i litościwość nazbyt często temu memu wrażliwemu dziecku okazywałam :sorry2:

Ostatnia edycja:
Kocurku a no tak, sarenki, zające i inne cuda:)
I niech młody się wstydzi...Ty się co najwyżej śmiej:)

Mężuś Rurki gratki serdeczne!!!! Córcia jak malowana:) I do Tatusia podobna! :)))))

KUOTKU - ja cyklicznie dwa razy w miesiącu rozmawiam z wychowawczynią mojej córki....ona też wytyka ciału najmniejszy wyprysk :confused: ja już z tym nie walczę....trudno, po kimś to ma, a że jestem to JA, tym bardziej jestem skora to zrozumieć i zaakceptować :))) Najważniejsze, ze wie dziewczyna czego chce!

Czeba oglądać, bo mężuś ma nakazane usunąć zdjecia o 15:00 :-)))) Napacześ się czeba z całych sił i pokochać!!

Ostatnia edycja:
MADE no właśnie - Ona wie czego chce :-) Jest wybitna w określonym zakresie :sorry2: W ogóle jest wspaniała, wczorajsze zdjęcia mnie zachwyciły...!!!! I jaka odważna do pozowania :szok: To po mamusi ewidentnie :-p oprócz tych długaśnych kończyn, że hoho :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry