• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe URATOWANI! :-))))
Kurczę....słyszeliście o tym co się stało w Łódzkim ZOO dzisiejszej nocy?
Zmarły dwie małe żyrafki ze strachu....jedna miała 3 tygodnie, a druga 6 miesięcy :-( Tej malutkiej pękło serduszko, a druga dostała tak silnej biegunki, że się odwodniła i nie było ratunku :((( Grupa oszołomów wtargnęła do ZOO i zaczęli tak hałasować, że się zwierzęta wystraszyły, teraz wiele z nich jest w głębokim stresie :(((

reklama
OJ.... no nie słyszałam.... :blink: takie malusie żyrafki..? Ile to zachodu, żeby na świat przyszły, a tu taka durnota ehhhhh...

MADE edytowałam posta, bo ciekawam tego kuota :tak:

No takie malusie, niewinne stworzonka :((( Najgorsze, że ZOO nie posiada monitoringu i bandyci są nadal na wolności....wyznaczono nagrodę za wskazanie miejsca ich pobytu....ale życia to już żyrafkom nie wróci :(((
No co za debile?!

KUOTKU - no ja bym adoptowała najchętniej :)

MADE pięknie...pięknie... :tak: Trochę się tylko obawiam, czy nie za dużo zamieszania z takim kuotkiem będzie teraz... Ty taka niewyspana i dodatkowe obowiązki :sorry2: Radości zapewne co niemiara będzie i śmiechu, szczególnie przy młodym kuotku, ale zawsze to nakarmić, posprzątać, pogonić, przytulić, pogłaskać, będzie wszędzie skakał, wszystko drapał, po Borysku biegał :-D

I to mnie jedynie powstrzymuje :) Moja córka bardzo chce kotka...niekoniecznie małego :)) Muszę to przemyśleć, bo fakt, roboty z takim kuotem od groma :-)

Zapomniałam napisać o sierści :-p chociaż z czarnym to jeszcze pół biedy, ale biały :szok: Ostatnio zostawiłam otwarte okno w aucie i biała się przespała... w foteliku Oli :baffled: Godzinę wybierałam włosie, bo cholerstwo tak przywiera, że ni cholery :baffled:
Bilona też mam wszędzie :dry:

reklama
Ohhh, żem się zirytowała. :angry: Czekam na nowy sprzęt do życia mi niezbędny, a tu mnie szanowna poczta informuje, ze zamisat dziś, to 18.05. przylezie (bo my wolny czwartek mamy - święto narodowe)! Buuuuuuuuuuu!!! :angry:

Mademoiselle - strasznie mi szkoda tych zwierzątek! Tych debili przydałoby się porządnie nastraszyć!!! :wściekła/y:

Kocurze - próbuj z łyżką, próbuj! Trzymam kciuki! Pewnie będzie plucie na początku, bo to olej jest po prostu... Ale powodzenia! I dziękuję za życzenia! :-) A Ty czemu w zasadzie suwaczka nie masz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry