mademoiselle
Fanka BB :)
hehe URATOWANI! :-))))
Kurczę....słyszeliście o tym co się stało w Łódzkim ZOO dzisiejszej nocy?
Zmarły dwie małe żyrafki ze strachu....jedna miała 3 tygodnie, a druga 6 miesięcy :-( Tej malutkiej pękło serduszko, a druga dostała tak silnej biegunki, że się odwodniła i nie było ratunku
(( Grupa oszołomów wtargnęła do ZOO i zaczęli tak hałasować, że się zwierzęta wystraszyły, teraz wiele z nich jest w głębokim stresie
((
Kurczę....słyszeliście o tym co się stało w Łódzkim ZOO dzisiejszej nocy?
Zmarły dwie małe żyrafki ze strachu....jedna miała 3 tygodnie, a druga 6 miesięcy :-( Tej malutkiej pękło serduszko, a druga dostała tak silnej biegunki, że się odwodniła i nie było ratunku
takie malusie żyrafki..? Ile to zachodu, żeby na świat przyszły, a tu taka durnota ehhhhh...
Radości zapewne co niemiara będzie i śmiechu, szczególnie przy młodym kuotku, ale zawsze to nakarmić, posprzątać, pogonić, przytulić, pogłaskać, będzie wszędzie skakał, wszystko drapał, po Borysku biegał 
chociaż z czarnym to jeszcze pół biedy, ale biały
Ostatnio zostawiłam otwarte okno w aucie i biała się przespała... w foteliku Oli
Godzinę wybierałam włosie, bo cholerstwo tak przywiera, że ni cholery 
Czekam na nowy sprzęt do życia mi niezbędny, a tu mnie szanowna poczta informuje, ze zamisat dziś, to 18.05. przylezie (bo my wolny czwartek mamy - święto narodowe)! Buuuuuuuuuuu!!!