reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CAROLA a skąd wiesz, że działa.... mała coś ostatnio często łapała.. czy od niedawna dajesz... :confused:

MADE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oj RURECZKA..... :sorry2:
A ciekawe jak to z pokarmem będzie, czy da się wyhamować bezboleśnie... bo Rureczka chyba nie zamierzała karmić..

reklama
PAULA ano może i tak jak powiadasz.... :tak: Bo tak mnie ten głód Rureczkowy się skojarzył, że to na produkcję pokarmu może wskazywać i co wtedy... :confused:

Aaaaa MADE a to jeszcze insza sprawa..... oj, bo z nawałem pokarmu to wielka bieda jest, czego Rureczce bardzo nie życzę....:baffled:

Ale po cesarce to dopiero w trzeciej dobie...no nie wiem jak to RURKA ugryzie :confused:
Czy Ty Kochana odbierasz dzisiaj syna ZE czy Z POD szkoły? :-))))))

reklama
PAULA Miłego!
Ależ tak - decyzja jest Rureczki, tylko chyba trzeba zawczasu coś wziąć, żeby nie było biedy.... :confused:

Ja miałam straszną biedę STRASZNĄ BRRRRRR z Kamilem i hamowany pokarm tabletkami, bo nie wypływał, tylko kropelka po kropelce i kamienie nosiłam, bo tyyyle się go naprodukowało :baffled::baffled::baffled::baffled: Mało na operację nie wysłali, a co się namęczyłam... no drugi poród normalnie :baffled::baffled::baffled: Po Oli też było niewesoło, więc jakaś uczulona na te sprawy nawałowe jestem :sorry2:

MADE Babcia na całe szczęście zanim się przebije z miasta po pracy, to 18 będzie i my już daleeeeko... :-p
A tego kuota, to kiedy planujecie? A macie coś UPACZONEGO?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry