reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj mnie wyrodny mąż porzucił, na salony Warszawskie się lansować pojechał...i nie ma mi kto kawki zrobić :(((
Siedzę w pracy i myślę gdzie tu zbiec...
Właśnie pożarłam bułę fitness z łososiem...

reklama
A ja mam dzisiaj komisję lekarską :eek: z córką...I kurczę, mam problem, bo ona ma dzisiaj na dwóch ostatnich godzinach egzamin ze współczesnego, więc nie mogę jej zwolnić :hmm: mamy 30 minut żeby dojechać do innego miasta :szok: wątpliwe....nie wiem co robić.

hej :)

wicelo mnie troszke, mialamù dzien wizyt, rano kolezanka z dziemci, pozniej obiad siesta zakupy kapanie kolacja i inne, wieczorem kolezanka, sushi i piwo :) posiedzialysmy do ...1H15 :)

carola : siwetna ta sukienka !!!

pok : u nas dzis wolne. tylko jozefinka siedzi sama z dziemci bo ma zna delagcji w londynie, a tam dzis wolnego NIE MA:eek::wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cos jeszcze mialam i zapomnialam ...

Made nie martw się, przy komisji budziesz czekać długooooo :))) Możesz się spóźnić.
Ja miałam na 17 a tam 35 osób przed nami:))))
No chyba, że u Was inaczej...

Hej Jos, jak Filutek?

Imieniny obchodzą: Andrzej, Antonia, Bruno, Brunon, Chwalimir, Falimir, Herakliusz, Montan, Paschalis, Sławomir, Weronika, Wiktor, Wilhelm i Wrocsława.
:rofl2::rofl2::rofl2:

Olivka - jak rzadko kiedy, tym razem liczę na to, ze będę czekać :-) Ale kobieta mi wczoraj przez telefon powiedziała, że jestem ostatnia i bardzo prosi być punktualnie :hmm: Mamy być na 17:45

Olivka - i biegi tu nie pomogą....autobus mojej córki jest na przystanku o 17:47 :hmm: stamtąd do przejścia/przebiegnięcia 400m :szok: nawet z rakietą w dupie nie damy rady :))))))

WIOLA! Napisz coś....jak się czujecie z Franiem...? Kiedy wychodzicie? Całusów całe mnóstwo dla Was :*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry