reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Uffff.... Ola śpi :tak:

MADE ja mam w planach teraz kawkę i śniadanko :-) Potem pozbieram chrupki, które wnuczka pokruszyła po całym pokoju i wykąpię się i włosy umyję, ale mi się nie chce :eek:

Moja mama dziś ma urodziny i zaprosiłam ją na obiad do rynku, mama tam pracuje, więc będzie mieć parę kroków... odwiozę ok.16 Kamila, bo zauczony jest i o 17 jesteśmy umówione przy fontannie - http://kolumber.pl/upload/photos/0036/5871/7f53f395ea750b426735999c6421ac95_big.jpg

MADE a dałoby się ich powiadomić o spóźnieniu może... :confused:
AAaaaa rozmawiałaś.... hmmm

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin Victorii będę CZYMAĆ :-)
Ze współczesnego... WOW :eek:

Wrocsława :baffled:???????????????

Ostatnia edycja:
Kocurek - moja też BYK :eek: tyle, że z 6 :))))
Denerwuję się tym egzaminem :sorry: i komisją i już mi się do ubikacji chce.....
Plany cudowne, zwłaszcza, że pogoda łaskawa :))) Co mamusi sprezentujesz?
Fontannę znam, tyle, że jak byłam to wody nie lała :-))) tylko stała i stała.....choć w tym staniu wrażenie na mnie zrobiła :-p

carola : super! czy ktos moz emi polecic aparat komaktowy fotograficnzy DOBRY TRWALY co by sie zmiesciul do torebki a nie psul cyz najdrobniejszym puknieciu i mial dobra jakosc zdjec ???????????????????????????
kolejny zabilam...

jeszcze zapomnialam dodac :

aparat LATWY W OBSLUDZE i z programem do zgrywania zdjec dla debila! zadnych finepix'ow i innych skomplikownaych
tylko jak np. w starych canonach : moj kompuetr przeniesc do zaznacozne i tyle :)
inaczej nie dam rady :)

reklama
MADE nie mam prezentu, tylko obiad w jakiejś fajnej knajpie, kawa i deser :sorry: No wiesz..jak na Wrocław to już wyjdzie ze 100zł :sorry:
A pogoda pod psem :dry: bo wieje.. a ja nic tak nie lubię jak wiatru brrrrrrr........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry