• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzieki katola! Fajny!zaraz poczytam.Kwestia czy jest tamarka w szwajcarii, zeby bylogdzie serwisowac w razie czego. A... I troche niekumam7,5kg to pewnie waga samego stelaza a ciekawe ile reszta.zaraz sobie poszperam.

nadrobilam :) mozecie byc ze mnie dumne :-D
u mnie ciagle cos i czasu brak :wściekła/y:
albo maz w domu hehe

rureczka urodziła!!!!!!!!!!!!!!

Zuzia waży 2860g i mierzy 49cm :-)
I najwspanialsza wiadomość:

SERCE JAK DZWON!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

super wiesci :)
RURECZKA GRATKI OGROMNE !!! wracajcie szybko do domku no i czekam na fotki Zuzi :))))

wczoraj sobie troche naladowalam akumulatory przy nim. nadal mi strasznie z mysla ze nie ma go ze mna ale najwazniejsze ze zdrowieje.

jakosc zdjec nienajlepsza bo robione tel ale jakos nikt z nas teraz nie mysli o zabieraniu aparatu do szpitala. jeszcze zdarze zasypac was zdjeciami Frania i Iwonki robionymi aparatem;-)

co tam jakosc jak na fotkach takie male cudo !!
sliczny synek :)))

Made a założyłam profil ''stanikowy'', mojej firmy i nic, cisza itp...a wczoraj rzuciłam hasło konkurs, do wygrania stanik i mnóstwo ludzi się rzuciło :)))

hehe a ja chcialam ci pomc w reklamowaniu sklepu i tez sie dolaczylam do konkursu ;))))

Jesteśmy po szczepieniu. Jakby kto pytał, poszło OK. Mia się strasznie popłakała, ale tylko troszkę. Mamusia utuliła i już było dobrze! Teraz śpi moja kochana malutka.
W ogóle to nie mogę uwierzyć, ze moje maleństwo, które DOPIERO urodziłam, ma już 6 miesięcy!!! :szok::tak:

ucaluj mala od e cioci :) 6 miesiecy to powazny wiek :-D
czas leci szybko oj za szybko ...

made, boogie : dziekuje. wczorajsze badania dobrze :) nie wykryli nic dodatkowego, wiec maly dostal 2 antybiotyki na pozbycie sie gronkowca. 2 i 3 tyg kuracji, a pozniej ponowne badanie kupy i mam nadzieje, ze juz cholerstwa nie bedzie! :)

dobrze , ze nic nie ma wiecej , oby leki pomogly !!

slicznie wygladasz , a Remik jak zwykle przystojniaka na maksa :)))

no dobra, dodam błękit dla Boogie;)) (chyba tym razem nikogo nie pomylę;)) -muszę mojej małej dziś fotkę strzelić-bo w końcu do roczku zostały nam tylko 2 mies.!!!

Zobacz załącznik 465342Zobacz załącznik 465343Zobacz załącznik 465344Zobacz załącznik 465345Zobacz załącznik 465346Zobacz załącznik 465347Zobacz załącznik 465348

cudne pociechy masz ;)

a ja wracam do wózkowych spraw, więc pytanie do wszystkich wózkowiczek: czy jest jakiś wózek poza bugaboo, 4 kolowy, 3 funkcyjny z przekladana raczka? znalazlam tylko jeden ale byl ciezki jak czolg i nie pamietam nazwy. Jest kilka tanszych od cameleona wózków, które mi się podobają ale nie mają przekładanej rączki (a bardzo mi na tym zależy... i na lekkości też).

hehe napisalam na FB , doczytalam teraz BB i widze , ze Karolina juz ci napisala o Graco Symbio :)
jak cos to we FR masz ich pelno :)

Właśnie dostałam list z decyzją, że mój projekt się nie zakwalifikował... :frown: niby już się z tym pogodziłam, ale jednak :dry:

ehhh przykro mi :(((
ale jeszcze nie poddawaj sie !! zdolniacha z ciebie cos wymyslisz napewno ;)

Made to na dobranoc:
Zobacz załącznik 465602

A pudło już się mierzy :)

slicznotka :)

hejo ja po spotkaniu z przyjaciółkami-od 15 do 21;))) ale ponad rok się w tym składzie nie widziałyśmy;))

dla Moni i reszty mały filmik z Mają;)

100_4643.MOV Maja rozrabia;) - YouTube

no i na koniec rewelka filmik ;) super masz dzieci !! i maly tak slodko mowi "Majusia " :)))
sliczna jest i ten usmieszek :))))

oki YCD sie skonczylo moge isc spac hehe

Cześć|:)
Jestem i mam kawę:cool:

Paula Majeczka jest boska!! I jak pięknie łazi! A Danielek jaki opiekuńczy:))
Nie mam głosu w pracy więc nie wiem czy coś mówicie ale bez głosu też się cudnie ogląda:) Super na początek dnia:)

Boogie a cóz to za piękna mieszanka poranna?:-) Jak humor?

Kocie to pięknie wam to odcycowanie poszło... moja rzuca butelką więc będzie ciężej... ale nam tylko nocne zostalo bo zaczynamy na spanie cyca i kończymy o 5 rana, a w międzyczasie 2-3 pobudki... Nie jest tragicznie jak narazie...

Carola Ninka jest super! Mała modelka ci rośnie:)) Sukienka tez mi się bardzo podoba ale ja musiałabym mierzyć:(

Dziecko mnie wczoraj tak wymęczyło że dzis żadne turki mi niestraszne!!! Chyba ząbki nam ida bo wredne takie było wczoraj że normalnie jak nie moje dziecko! Płakała i krzyczała o wszystko co było nie po jej myśli... Mama nie pozwoliła się wspinać na ławę - ryk, nie wolno dotykać kabli - ryk, nie wolno grzebać w kwiatku - ryk, mama wzięła na ręce ale nie chodzi - ryk, tata przestał podrzucać - ryk, krzywo siadła na parapecie i nie mogła sie przekręcić - ryk.... Dopiero jak posmarowałam dziąsełka maścią (o ile to można tak nazwać bo ona zjada ta maść), umyłam i przebrałam do spania to w końcu moje dziecko. Tak z godzinkę się ślicznie pobawiła i zasnęła:) Ja się tylko wykąpałam i padłam koło niej... Naszczęście nocka w miarę ok bo jak kwękała to żel na dziąsełka i spała dalej:)

Miłego dnia:)

reklama
Dzień dobry :))
Boris jeszcze śpi :szok::szok::szok::szok::szok:
Karmienia: 23:00; 04:00; 06:00..................i śpi :eek: siedzę jak trusia, Maniek też :-) ale Maniek przeważnie o tej godzinie ma łączenie z obcymi :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry