reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a co do Iwonki nadal na wszystko reaguje histeria, tylko ze ja nie bardzo reaguje na jej histerie albo karze jej wyjsc z pokoju i szybko sie uspakaja...powoli wracamy do normy, choc jeszcze zapewno bedzie bunt jak Franus sie pojawi w domu.
wczoraj mala byla z babcia jak my pojechalismy do malego i babcia ja zabrala do zakatarzonych kuzynek:angry::angry::angry::angry::angry:dzis mala kaszle i ma katar(boze czemu ta kobieta nie pomysli ze teraz nie moze nikt z nas byc chory, jeszcze sie pogniewala)mala juz dostala leki od rana, mam nadzieje ze uda mi sie zwalczyc infekcje w zarodku

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Uffffffffffff........
Rureczko :****
Wielka Radość !!!!!!!!!!

Wiola - a niech się obraża, najważniejsze zdrowie maluszka, a nie dobre samopoczucie teściowej. Bądź stanowcza i nie ulegaj! Zdrówka dla Iwonki :*

Kocurek - normalnie teraz to się popisujesz :eek:

hehe :-D:-D:-D)))) no dobra! Z zazdrości tak napisałam, bo tyle uśmiechów to nigdy mi się nie namalowało :-p

WIOLU Franio przeukochany !!
Dziękuję, że znajdujesz czas wstawiać zdjęcia :* :* :* :* :*

MADE Ty wiesz, że ja mam skłonności do przesady.... no tak się podekscytowałam, co poradzę...???
:-p

Mi CZEBA szczęście dawkować, a tu wieści od Rureczek i Wiola TAKIE ZDJĘCIA WSTAWIA
:-):-):-)

Aaaaaa i jeszcze wiadomość o zakupie kuota CZARNEGO :szok:

Ostatnia edycja:
Kocurku kto co i jakiego kota czarnego???

Made a założyłam profil ''stanikowy'', mojej firmy i nic, cisza itp...a wczoraj rzuciłam hasło konkurs, do wygrania stanik i mnóstwo ludzi się rzuciło :)))

Wiolu śliczny ten twój synek-teściowej się należało, a Iwonka powoli oswoi się z sytuacją!teraz będzie już tylko dobrze-pamiętaj też aby w tym wszystkim dbać o siebie

Rureczko-serdeczne gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak się cieszę,że maleńka już jest, no i że serce zdrowe-dzięki bogu się udało!!!! ojoj ale trochę drobinka z niej;))

reklama
WIOLU dużo siły!!! Oby katarek szybko minął Iwusi i nie poszedł dalej!

CAROLA noooo Made kuota będzie sobie mieć czarnego chiba :confused:

Z tego wszystkiego zamiast śniadania pochłonęłam nerwowo mieszankę studencką :sorry2: A miało być do delektowania przy kawie hehe

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry