reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluś ja chcę zobaczyc Franusia!!!!!!!
Super że z nim lepiej:) A Ty kochana uważaj na siebie! Obyś szybciutko doszła do formy! I żebyście szybko mogli być razem:))

reklama
Wiola!!!!!!!!!!!!! Jeszcze pytasz?
WSTAWIAJ, ja stęskniona tego widoku jak przystało na potrójną mamę :-)
Bardzo mnie cieszy Twój optymizm, i to, ze Franuś ma się już lepiej, bardzo to przeżywałam. Całuję Cię mocno i Twoje śliczne dzieci :*:*:*
Jak Iwonka?

hej kochane.
wczoraj bylam u Franusia i lepiej mi dzis na sercu,wyniki ma maly juz w normie, nie jest juz naswietlany, moglam mu dac herbatke, i mleko z butli, wykompac go, poprzytulac, wycalowac, nawet mnie osiusial
:-D:-D:-D.
ja myslalam ze czuje sie juz lepiej , ale wczoraj posiedzialam u malego 4 h , troche na krzeselku, troche postalam i wieczorem i dzis rano brzuch spowrotem zaczol mnie bolec, dzis rano to nawet dosc mocno:dry:.
mam nowe zdjecia malego , sa chetne?

Wiola - jeju, jak się cieszę, ze już mogłaś przytulić swojego szkrabka!!! :-) Uważaj na siebie, kochana! Jak tylko masz możliwość, to odpoczywaj! A ile Twoje maleństwo będzie jeszcze w szpitalu?

wczoraj sobie troche naladowalam akumulatory przy nim. nadal mi strasznie z mysla ze nie ma go ze mna ale najwazniejsze ze zdrowieje.

jakosc zdjec nienajlepsza bo robione tel ale jakos nikt z nas teraz nie mysli o zabieraniu aparatu do szpitala. jeszcze zdarze zasypac was zdjeciami Frania i Iwonki robionymi aparatem;-)

Załączniki

• Zdjęcie-0010.jpg
    Zdjęcie-0010.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie-0011.jpg
    Zdjęcie-0011.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 54
  • Zdjęcie-0012.jpg
    Zdjęcie-0012.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie-0013.jpg
    Zdjęcie-0013.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie-0014.jpg
    Zdjęcie-0014.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie-0015.jpg
    Zdjęcie-0015.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie-0016.jpg
    Zdjęcie-0016.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie-0017.jpg
    Zdjęcie-0017.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Wiola :rolleyes2: ojej, jaki Franio jest cudowny :)))) Śliczny, maleńki, dzielny CZŁOWIEK!!! Jeszcze chwila i będziecie się tulić :))
Ale piękny dzień! Uwielbiam takie pozytywne informacje :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry