reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made przekaż Rureczce najserdeczniejsze GRATULACJE!!!!!! Super że Zuzinek już na świecie i super że serducho zdrowe!!!!!!
Ale Kruszykna malutka:)))) Kurcze strasznie się ciesze że wsio ok:)))

Kurcze znowu mi się zachciało malucha:baffled:

Made przekaż Rureczce najserdeczniejsze GRATULACJE!!!!!! Super że Zuzinek już na świecie i super że serducho zdrowe!!!!!!
Ale Kruszykna malutka:)))) Kurcze strasznie się ciesze że wsio ok:)))

Kurcze znowu mi się zachciało malucha:baffled:

Monia - a Wy planujecie podjąć staranka o drugie maleństwo, jeśli można spytać?

Mary planujemy planujemy:tak: tylko nie możemy się zdecydować kiedy... chciałabym już ALE....
dostałam teraz dużą szanse w pracy i chcę się pokazać zanim znów pójdę na zwolnienie (pierwszą ciąże przeleżałam), tak żebym miała gdzie wracać... Bo jak na razie mąż ma średnio stabilną sytuacje zawodową....

Rureczka gratulacje!!! Zuzia, witaj na świecie kochana, wszystkiego najlepszego:))))

Kocurku nie uduszę, ja wyrozumiała jestem, zwłaszcza, że mam od 6 rano migrenę roku, płaczę sobie z bezsilności...dentystę chyba odwołam bo nie dam rady :(((
A drapak rzeczywiście dla Kota a nie Kuota ale wiesz Kocurku...możesz trzasnąć pazurkiem jakby co... a i zabawka w środku mogłaby Oleńkę zainteresować...urządzenie wszechstronne :)

Ninka z lenistwa nie wstała do przedszkola i tak sobie leżymy, muszę jej dać śniadanie ale nie bardzo mam siłę :(

Made *

Mary planujemy planujemy:tak: tylko nie możemy się zdecydować kiedy... chciałabym już ALE....
dostałam teraz dużą szanse w pracy i chcę się pokazać zanim znów pójdę na zwolnienie (pierwszą ciąże przeleżałam), tak żebym miała gdzie wracać... Bo jak na razie mąż ma średnio stabilną sytuacje zawodową....

Monia - no to trzymam kciuki za ciążę w odpowiednim czasie, zdrową i spokojną oraz stabilizajcę w pracy dla Was obojga! :-)

Wiola! Jak się czujesz Kochana? Jak przecudny Franio?

Olivka - współczuję Ci bardzo tej migreny :((( połóż się, wycisz, przyciemnij pokój....może uda Ci się zasnąć? Chociaż nie, przecież masz Ninkę w domu...

Ostatnia edycja:
Made a wyspałam się w miarę...od 6 rano jestem na lekach.
Ninka jest ciuchutko więc mogłabym pospać ale idę zaraz pod prysznic i może jak się rozruszam to będzie lepiej.

Wiola się czai? Wioluś hej:))) Jak się czujesz?

Olivka - Ty już najlepiej wiesz jak z dziadostwem sobie radzić :))) Powodzenia!!!

A w ogóle to muszę się do czegoś przyznać :zawstydzona/y:
Skopiowałam sobie ten przepis na naleśniki, który podawała pok :confused: Nie lubię naleśników, ale może te mi posmakują....?

reklama
rureczko kochana, gratuluje. tak sie ciesze ze masz juz malenstwo przy sobie :tak:

hej kochane.
wczoraj bylam u Franusia i lepiej mi dzis na sercu,wyniki ma maly juz w normie, nie jest juz naswietlany, moglam mu dac herbatke, i mleko z butli, wykompac go, poprzytulac, wycalowac, nawet mnie osiusial
:-D:-D:-D.
ja myslalam ze czuje sie juz lepiej , ale wczoraj posiedzialam u malego 4 h , troche na krzeselku, troche postalam i wieczorem i dzis rano brzuch spowrotem zaczol mnie bolec, dzis rano to nawet dosc mocno:dry:.
mam nowe zdjecia malego , sa chetne?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry