• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made, boogie : dziekuje. wczorajsze badania dobrze :) nie wykryli nic dodatkowego, wiec maly dostal 2 antybiotyki na pozbycie sie gronkowca. 2 i 3 tyg kuracji, a pozniej ponowne badanie kupy i mam nadzieje, ze juz cholerstwa nie bedzie! :)

boogie : swietny wierszyk :)

reklama
Made :-D:-D:-D mówisz, że stara już Twa córa :-p co jak co mi się w życiu udało, bądź nie udało, ale dziecko mam udane, nawet bardzo :zawstydzona/y::-D a w pracy teraz jest średnio, tzn obecnie do soboty jestem w domu, bo mama do szpitala poszła... A co do projektu, to ni widu, ni słychu :baffled::dry: pewnie już po moich "górnolotnych" planach :dry::dry::dry::dry:

hahahhahahahaaaaaaa KUOTEK!!!!!!!!!!!! Aleś to wymyśliła :-):-):-):-):-)))))))))))))))) hehe :-D ale ten Twój Marnotrawny to nie lubuje blondynek chyba :eek: co?

Boogi - może jeszcze się odezwą....wiesz, takie unijne projekty muszą trochę poleżeć, nabrać mocy urzędowych i nabrać żółci....w sensie kolorystycznym :-)

JOS pa! :eek: Juuuuuż.........?

MADE yyyyy... no ja nie wiem.... chyyyba nie - ale to dobrze, bo by nas pewnie Wasza Szanowna Głowa Rodziny ukatrupiła za takie pomysły :baffled:

BOOGIE a to już wniosek został złożon ???? :szok:

Kocurek :-)))) moja to nawet nie wie co to wagary....to o czym ona by z Marnotrawnym gadała ? :-D:-D:-D)))))

Boogi!!! Dawaj :-p Uwielbiam łono! Zwłaszcza AGROŁONO :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry