• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogi - nie wiem od kogo zacząć....ene due rikie rabe połknął bocian żabę, a żaba bociana cóż to za zamiana? :-)))) REMIŚ! Ochy Achy Ochy i Achy i OD NOWA OCH OCH......coś pięknego!!!
BOGUSIA! Od samego paczenia na Ciebie człowiek skrzydeł dostaje :))))
Śliczna Kobieta, Cudna Mamusia, Pozytywny Człowiek!!! :*

reklama
:cool2:

Mary w dniu półroczku Mii serwuje mały wierszyk :happy2:

Gdzieś w norweskiej dziczy rośnie, mała Mia, dzieć rozkoszny!
Nosek kulka, w oku chochlik, będzie kiedyś niezły psotnik :-D
Rośnij Mia, bądź odważna, to jest cecha w życiu ważna :sorry2:
Ciocia życzy Ci z serduszka i całuje w środek brzuszka! :zawstydzona/y::-D :-D:-D:-D

Bogusia - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! No cudo!!! Dziękujemy obie!!! :-) Kopiuję, zapisuję i kiedyś mojemu robaczkowi przeczytam!!! :happy2: Buzi dla Ciebie!!! :-)

Kocurek, Mademoiselle - ależ oczywiście, ze nie dam rady jechać na dwóch kawkach dziennie!... :zawstydzona/y: Przy mojej miłości do kawy silniejszej niż do winka i ciśnieniu jak u trupa to nie do wykonania. :-)

OK, mała już w łóżeczku. Żeśmy ją zmęczyli gipsowym odciskiem stópki i rączki na jej pół roczku!!! :-):happy2: A ja padam na buźkę, bo ostatnie 2,5 h latałam dosłownie, by ogarnąć zakupy, obiad, Mię, gips, odcisk, chatę, pranie i gary... :szok:

mary : super pomysl z gipsem :) my robilimsy poldkowi stopy na rok :) cudowne takie pamiatki
odpocznij i oddechnij troche

boogie : sliczni jestescie :) co tu wiele mowic :)

kot : a no juz, spieszy mi sie dzis zeby L. szybko polozyc i miec sw; spokoj :) filut juz spi od dobrej godizny, maz ma rezultaty w robocie swiec wroci b. pozno, a ja sobie strzele jakas mocniejsza szklaneczke i muzyke :)

Kocurek aaaaa to takie buty :eek: eeeeeee, to co oni tacy mało elastyczni? Grupy B nikt tam nie ma? :-)
O jakim plagiacie mowa???

Mary - moje ciśnienie też truposzcze :eek: górna granica rzadko kiedy 90. przekroczy :baffled:

CAROLA a skąd wiesz, że działa.... mała coś ostatnio często łapała.. czy od niedawna dajesz... :confused:

MADE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oj RURECZKA..... :sorry2:
A ciekawe jak to z pokarmem będzie, czy da się wyhamować bezboleśnie... bo Rureczka chyba nie zamierzała karmić..
Kotku ona łapała jak przez chwilkę przestaliśmy dawać...z lenistwa...potem to zatoki...a tak to nic a nic, zero przeziębień.

CAROLA czy kosiarz żyje...? :eek: Zmartwiłam się o niego :-p Jak Twoja głowa? :sorry2:

Kosiarz pogoniony do grabienia:)
Głowa lepiej ale boli:(

hehe URATOWANI! :-))))
Kurczę....słyszeliście o tym co się stało w Łódzkim ZOO dzisiejszej nocy?
Zmarły dwie małe żyrafki ze strachu....jedna miała 3 tygodnie, a druga 6 miesięcy :-( Tej malutkiej pękło serduszko, a druga dostała tak silnej biegunki, że się odwodniła i nie było ratunku :((( Grupa oszołomów wtargnęła do ZOO i zaczęli tak hałasować, że się zwierzęta wystraszyły, teraz wiele z nich jest w głębokim stresie :(((
Oni się włamali jak ja w Łodzi byłam...i to nie byłam ja!
Ciekawe czy Twojemu kotu się ten Olivkowy drapak spodoba :confused:

Podpuszczasz mnie na Kuota? :)))

Cudoooo!!!!!!!!!!!!!

Wsiąkłam na shopping:baffled:, kasa przypadkiem z wyjazd do Łodzi wlazła więc zaszalałam :))))

reklama
ooo to ja się dołączam do grona truposzy ciśnieniowych;))) kiedyś gin na wizycie w ciąży się mnie spytał "to pani może jeszcze siedzieć??;):"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry