• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CAROLA Niooooo... na żywo to dopiero cudnie romansują!! :-p

MADE eee ile tam tego montażu, sama dałam radę raz dwa :tak:

Eeeee hahaha :-D

MADE jaki masz rozstaw kół?

Ostatnia edycja:
reklama
CAROLA ja myślała, że Made o bramki pytała :-p

Będę powoli w stronę moich czarnych kuotków i mojego śpiącego cudaczka się udawać...

Aaaa zapomniałam o tym karmieniu...

MONIA
No więc przez cały miesiąc sukcesywnie zwiększałam odstępy pomiędzy karmieniami dziennymi.. w pewnym momencie cyc był właściwie już tylko przytulanką i wyciszaczem do spania i jakoś bezproblemowo zastąpiła go butla z przytulaniem :) Z nocnym cycem niestety inna metoda - raz ciach z dnia na dzień zabrany yyyy znaczy się "z nocy na noc" ;)))))))) Płaczu i rozpaczy było pierwszej nocy co niemiara, kolejne już coraz lepsze, a w chwili obecnej mamy na koncie chyba dziewiątą dobę bezcycową i zero lamentowania :)))))))))))))) Ola już chyba zapomniała, bo nie szuka i nie domaga się nic a nic!!
No, ale u nas Ola karmiona od noworodka i butlą i cycem, więc pociesza się butlą co chwila - a to soczek, a to kaszka manna, kukurydziana, ryżowa, wielozbożowa, mleczko też pijemy :)

DOBRANOC :*

Ostatnia edycja:
Hehe, pogubiłam się :)))

Możliwe... :)

Słuchajcie, widziałyście mój post, że kupiłam sukienkę za 25zł, super śliczną? Kupiłam bez mierzenia i dzisiaj założyłam...jest boska!!!
I nie, nie pokażę:))) Ubiorę 25.05 na dzień mamy w przedszkolu :)))I wtedy pokażę:)

Rozstaw mam :zawstydzona/y: spory hehe:-) Kół też!
Pytałam o te pudła, bo se tak pomyślałam, że jak OLIVKA ma rabat, to może by tak tego no....made kupiła i wysłała, a made Jej na konto siup :eek:
Właściwie to nawet nie o rabat się rozchodzi tylko o to, że u mnie nie ma OBI :-( a ja takich pudeł szukam i szukam.....

OLIVKA!!! POKA SUKIENKĘ BO TERA NIE USNĘ :eek:

Ostatnia edycja:
Made nie ma problemu z zakupem:) mogę wysłać mms-ki z wzorami.
Made a ja się jutro dowiem czy ten rabat w innych Obikach nie obowiązuje...bo oni mają chyba jakiś centralny system więc w innych miastach powinno działać, zwłaszcza, że to na NIP.
Ale jakby co to no problemo!

Pok widziałam, pozwól, że poszperam potem, miałam kuratorkę na głowie...sprzątania itp.

Kochana oczywiscie! Myslalam po prostu, ze cos mi moze do glowy wpadnie na poczekaniu a jak masz szperac to sie nie klopocz!

Made ja uwielbiałam żółtą :)
Kocurku pod sygnaturką jest link...chyba nie widzisz??
http://allegro.pl/myaccount/sell.php
nie dziala ten link... Trzeba sie zalogowac :( a tez chce zerknac

Poczku, żaden kłopot:) Wiesz, że ja to lubię:)

Made nie ma problemu Kochana. W piątek najszybciej mogę, Obi mam obok domu ale K. jedzie dzisiaj w nocy do Warszawy i zostaję bez 4 kółek...
Zrobię zdjęcia,wyślę mmsa i wybierzesz Sobie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry