• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ja tysz nie umiem linerem ale kupiłam takie cacko z Lancome chyba i super kreski wychodzą...i ćwiczę kredką :))) Też fajnie wygląda:)

reklama
MONIA !!!! Oddychaj!!! :-D:-D:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!

MADE e nie. TAKIM linerem to ja też nie - ręka sie CZĘSIE :-D:-p O konturówkę i zwykły ołówek do oczu mi szło :tak:

pytałam ale moje dobre nei mają. Ma taka co jej nie lubię (z wzajemnością zresztą) to już wolę śmierdzieć niż ja poprosić...
ale teraz siedzę na dooopce to może nie będę....

kocie : no nie pytaj lepiej, nie pytaj... po co sie narazac :)

kredki, ajlajnery, podklady... chcecie dzis wykonczyc jozke... to plus aparat fotograficzny... czysta prowokacja :szok:

potwierdzam za Koutem że to coś z avonu fajne jest-mi też bardzo służy-często nakładam mieszając razem z kremem do buzi, a jak się wchłonie to puder w kulkach w strategiczne obszary i buzia jak lalki;)))

Karola-wy idziecie do tego kina na tą nową ekranizację królewny z charlize theron i stewart????ja bym się bała dzieci na to zabrać-jak dla mnie to bardziej wersja dla dorosłych...w sensie mroczności...albo może ja się nie znam...

ja byłam szybko na zakupach...ech ale szyneczka drobiowa jest, chlebek razowy tyż i makaron razowy ugotowany do sosu tyż;))

Monia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za prezentację!!

Zizi- cześć ciężaróweczko!!!;)))

Józefina - a Ty myślała, że po co my tu wywlekamy własne niedoskonałości? Na pewno nie z przyjemności hehe :-) Wyłaź z tych krzaków!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry