reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JOS miałam zapytywać, który to aparat w tym roku, aaaale może nie :-p

MADE mnie tylko AVON MAGIX bezbarwny ratuje, ale akurat nie wzięłam ze sobą :dry:

Czuję się o niebo lepiej, choć bywają dni, że gorzej. Do pracy nie wracam, nie będę się denerwować. Zwłaszcza że pieniądze mam takie same czy pracuje czy jestem na zwolnieniu. Szefowi to i tak na rękę, bo oszczędzi teraz na opłatach za mnie.

I na niego można stosować fluid, puder i inne upiększacze? To taka BAZA jest jakby? :eek:

Zizi - jak szefowi na rękę, to no problemo ;-) Zdrówka dużo dla Was!

Doczytałam :-) Można stosować jako bazę pod pokład :-p Dziękuję Kochana, zobaczę jaka jest cena katalogowa, bo nawet posiadam aktualny :-)

Ostatnia edycja:
Można, jako baza jest super! Świetnie się linery na nim prowadzi i cienie :)))) Ja drugiego podkładu już nie daję nań. Tylko, że ja nigdy nie stosowałam ekskluzywnych kosmetyków, więc w kategorii kosmetyki popularne/tanie ten jest bomba! Ale czy jest bomba w porównianiu do innych produktów, to nie wiem...

Fluidu nie daję, bo ten super kryje nierówności i nadaje taki delikatny, transparentny wygląd skórze. No oczywiście nie kryje przebarwień...

Ostatnia edycja:
Ja tylko Clinique z tych droższych, poza tym za młodu to na Erisie jechałam i moim najukochańszym kremie Bambino lub Nivea :-)
Linerem nie umiem się malować :eek: chociaż bardzo mi się podobają takie muśnięte kreską oczy :sorry:

Turki sie spóźnią:crazy::crazy:
a ja zapomniałam perfum i za jakąs godzinę będe śmierdzieć.... z tego latania... bo musiałam jeszcze sie popodłączać...
czytam was ale z nerwów nie rozumiem co czytam więc nie odpisuje co by glupot nie napisać...:rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry