reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przyszedł syn... i głosi, że głodny :eek: Idę przetrząsnąć babciną lodówkę :-p

O! Pizza wypadła z zamrażarki! :-D

I po pizzy... :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
znow przepadlam...
witam sie po drzemce

kocie : jak ty to robisz ze potrafisz byc oszczedna kobieta ? a juz zwlaszca w kwestii kosmetykow, perfum????:szok: bardzo bym chciala sie tego nauczyc, ale ja nietsety jestem po drugiej stronie, 180 stopni po drugiej stronie :/

made : ale sie usimialam :) wech jak jean baptiste :) a trupa bys poniuchala ???? :)))))))))))))))))))))))))))
a swoja droga jean baptiste to jedno z najpopularniejszych laczonych fr. imion :) od jana chrzciciela
a na mlkodych jankow chrzcicieli sie wola JB, tak jak marka znanego tu alkoholu 'jb'

taka dygresja :) jozefince sie zebralo bo sie wyspala i troche pomyslala

made : a jakie DKNY ? zielone jabuszko?

jos :-p w żadnym razie, ja tylko dziewice!!! :-):-):-))))) Możeta spać spokojnie :-D Zaraz sprawdzę co na tej próbce jest napisane, nie czytałam nawet żeby się nie nakręcać :))) Chwila :))
Swoją drogą, dość ciekawy to skrót, ale nie nazwałabym tak dziecka......
Pachnidło zrobiło swoje :))

Już mam, a więc:
PURE DKNY :))) Bardzo w moim klimacie, bardzo :)

Ostatnia edycja:
JOS a Ty myślisz, że ja taka oszczędna z natury??? Hehe nieeee.... Chopa nie było, to ciężko się wiązało koniec z końcem, wspinając się po tej mej zawrotnej drabinie kariery, ot co :-p Tak mi jakoś zostało.... szacunek do grosza jakiś taki.... :sorry:

Ufff... jak to dobrze, że omijam pewne tytuły hehe... Piły też nie widziałam :-p

made : a a a anie znam nie znam ale zaraz poczytam :)

hyhy ja w wieku 13-15 lat to czytalam "numery mowia" "dziennik mary berg" i tlumaczylam na francuski medialiony :) i juz mi tak zostalo :) znaczy sie z ta lekturowa monotematycznoscia

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry