reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem, z awanturą pomiędzy wyjściem z pracy a wejściem do domu.
Palant mi wydzwaniał, że bramę rozwali jak nie otworzę dobrowolnie. Powiedziałam mu, że po moim trupie i niech rozwala, policja się nim zajmie...co za chamstwo!

Wystawiłam jeszcze jedną torebkę...zaraz wyszukam buty pod kolor, też sprzedam bo nie noszę...

Wrrr jeszcze Nina fochy strzela, cholera...trzymajta mnie...gdzie jesteście???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już jestem....właśnie wystosowałam maila do firmy, w której zamawiam materiały dla plastyków :/ Oczywiście pędzle nie dotarły.....jak nie urok to wiecie co.....

Olivka - a co ten facet Ci tak podskakuje, hę? Nie rozumiem....czeba by mu może zarezerwować miejsce w policyjnym radiowozie :cool:

Ostatnia edycja:
hej ;)

ale jestem zamulona dzisiaj :/ za duzo chyba sie narobilam hehe
maly tez jakis od 2 dni dziwny sie zrobil , wymusza wszystko az piesci zaciska ze zlosci i czerwienieje :)

A u nas dzis swieto, m ma wolne. Obudzilam sie i pacze, ze... Czyta ciazowa ksiazke - rozdzial o porodze :szok:

Jos, asionek - we francji dzis tez wolne?

tez wolne mamy , dzisiaj sie kapnelam dopiero hehe
kolejny dlugi weekend ...

carola : super! czy ktos moz emi polecic aparat komaktowy fotograficnzy DOBRY TRWALY co by sie zmiesciul do torebki a nie psul cyz najdrobniejszym puknieciu i mial dobra jakosc zdjec ???????????????????????????
kolejny zabilam...

fajne sa te nowe Nikony :) i maja piekne kolorki !!

Cześć

Byłam wczoraj na usg genetycznym, bardzo się denerwowałam czy wszystko w porządku.
Badanie genetyczne wyszło negatywnie (czyli dla nas pozytywnie:happy:), wszystko jest na swoim miejscu, tylko dziecko nie chciało się pokazać z buzi i pan doktor nie mógł zmierzyć kości nosowej, długo to trwało, nawet trzeba było zrobić usg dopochwowo:sorry:.
W końcu udało mu się sposobem ją zmierzyć, jest ok. Nawet płytę mam z całego badania.
Niestety, dziecko tak się obróciło w stronę łożyska, że płci też nie udał się sprawdzić:sorry:.
Następną wizytę mam za 2 miesiące, nie wiem czy to nie za długo:confused:

super , ze wszystko jest ok :)
a co do wizyty to hmm normalnie sa co miesiac wiec wsumie dziwne , ze dopiero za 2 masz gina...

Niestety, mam paskudną migrenę...przebywanie wśród ludzi zbyt wyperfumowanych lub w złym dniu...gdzie byle zapach mnie drażni...ehhh :(
Co ciekawe męskie na mnie działają odwrotnie...tzn jakieś 5% tylko mnie uczula...

QUOTE]

mam to samo :/ a juz w szczegolnosci na typowo kwiatowe zapachy bleee od razu mega migrena :(
i wlasnioe na meskie zapachy nie mam tego :) dlatego wole meskie perfumy :)

Olivka :szok: ale tam pięknieeeeeeeee....oj jak ja lubię takie dzikie miejsca :sorry: A NINKI oczęta hipnotyzują normalnie...aż sobie te inne pooglądałam filmiki :-) Ona jest taka śliczna....
Powiedz mi, czy dziewczynki cieszyłyby się z namalowanej baletnicy?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry