Czarny Kocur
Made by Made :*
ZIZI & MARY to będzie emocjonująca jesień 

Mam jeszcze paluszki sezamowe!!

Mam jeszcze paluszki sezamowe!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-):-)
Biale kreseczki na dolnych dziaselkach jeszcze bardziej wodoczne, wiec moze juz zabeczki tuz tuz i dlatego nie spala nam trzy noce... 
a 2 czerwca mamy zebranie Boogi :* dziękuję :-) Kochana mojaCzemu wczoraj nie pisałaś z nami....?
Nie lubisz już made i Kuota?

Może w dniu pierwszych urodzin???Boogi - na karteczce dla Remisia życzysz sobie jakiś napis?
no nie wiem...
wlazła i siedziBoogi wlazła i wylazła, a made nie wie co dalej z karteczką![]()

MARINERO??????ZIZI szkoły i przedszkola obowiązują surowe przepisy bezpieczeństwa na szczęście))
MADE Dzisiaj jeszcze NIE
BOO się pewnikiem lansuje.... jeeej... jakie ja cudne marinero rzeczy na Tchibo PACZAM właśnie![]()

MUSZĘ TO PRZEPACZEĆ 
Już mi się w głowie różne myśli kołtuniły, że Ty nas znielubiłąś za co czy jak...? 

Mademoiselle - bardzo sie ciesze! :-) Powodzenia! A nasz robaczek jak chyba Wam pisalam nie dostal przedszkola (zreszta jeszcze za mala jest i ustawa jej nie obejmuje, wiec spodziewalismy sie tego...), a mnie jakby ulzylo!Mary - dziękuję Kochana :* Zaczyna od wrześniaa 2 czerwca mamy zebranie
)) No cieszę się jak nie wiem...mogę sobie teraz planować to i owo, bo totamto jeszcze nie teraz :-))))
Nie umiem sobie wyobrazic oddania 10-mies. Mii do przedszkola - bo u nas nie ma zlobkow. Tak sobie mysle, ze fajnie byloby jakbysmy tu mieli zlobki, a nie tylko grupy 0-1 w przedszkolach... Zawsze to lepsza opieka nad tak malymi dziecmi w zlobku niz przedszkolu, gdzie jest poza tym rowniez masa starszych dzieci... 
TEGO września???
A dajże kobiecie żyć