reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zizi - super! :-)

Mademoiselle - doczytalam, ze Borysek dostal zlobek! Gratuluje! Kiedy zaczyna? ;-)

O, jak mi ulzylo dzis! :-) Moja coreczka powrocila do starych dobrych nawykow spaniowych i wyspala sie od 19.30 do 8.30! Raz tylko zapipczala o smoczek kolo 4.00, a o 6.30 dostala jesc od taty. :happy::-):-):happy: Biale kreseczki na dolnych dziaselkach jeszcze bardziej wodoczne, wiec moze juz zabeczki tuz tuz i dlatego nie spala nam trzy noce... :zawstydzona/y:

Mary - dziękuję Kochana :* Zaczyna od września :tak: a 2 czerwca mamy zebranie :))) No cieszę się jak nie wiem...mogę sobie teraz planować to i owo, bo totamto jeszcze nie teraz :-))))
Aaaa...i oczywiście bardzo się cieszę z powrotu do starych, dobrych nawyków Twej cudnej córci :)))) Wypatrujemy powiadasz ząbków? :-) no to paczymy

Boogi :* dziękuję :-) Kochana moja :zawstydzona/y: Czemu wczoraj nie pisałaś z nami....? :eek: Nie lubisz już made i Kuota?
:-p:-D :no: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Boogi - na karteczce dla Remisia życzysz sobie jakiś napis?
Może w dniu pierwszych urodzin??? :eek: no nie wiem... :sorry:
Boogi wlazła i wylazła, a made nie wie co dalej z karteczką :sorry:
wlazła i siedzi :cool2:
ZIZI szkoły i przedszkola obowiązują surowe przepisy bezpieczeństwa na szczęście :)))

MADE Dzisiaj jeszcze NIE :-p

BOO się pewnikiem lansuje.... jeeej... jakie ja cudne marinero rzeczy na Tchibo PACZAM właśnie :sorry:
MARINERO?????? :szok::szok::szok::szok::szok: MUSZĘ TO PRZEPACZEĆ :-D

Zawału dostanę przez to Twoje paczenie i siedzenie BOOGI :cool: Już mi się w głowie różne myśli kołtuniły, że Ty nas znielubiłąś za co czy jak...? :szok:
Musisz choć wstawić jaką mordeczkę czy czy mordeczki :eek:

Mary - dziękuję Kochana :* Zaczyna od września :tak: a 2 czerwca mamy zebranie :))) No cieszę się jak nie wiem...mogę sobie teraz planować to i owo, bo totamto jeszcze nie teraz :-))))
Mademoiselle - bardzo sie ciesze! :-) Powodzenia! A nasz robaczek jak chyba Wam pisalam nie dostal przedszkola (zreszta jeszcze za mala jest i ustawa jej nie obejmuje, wiec spodziewalismy sie tego...), a mnie jakby ulzylo! :zawstydzona/y: Nie umiem sobie wyobrazic oddania 10-mies. Mii do przedszkola - bo u nas nie ma zlobkow. Tak sobie mysle, ze fajnie byloby jakbysmy tu mieli zlobki, a nie tylko grupy 0-1 w przedszkolach... Zawsze to lepsza opieka nad tak malymi dziecmi w zlobku niz przedszkolu, gdzie jest poza tym rowniez masa starszych dzieci... :cool:

reklama
MADE czy ja mam omamy...czy Made pisze, że Borisek do żłobka maszeruje od września :eek: TEGO września???

BOO paczaj paczaj... i pisz czy mają coś fajnego tam, bom ciekawa :tak:

CAROLA a po co? :szok: A dajże kobiecie żyć :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry