reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No jak po co?? Żby zapytać czy dojechali...sama mi dała numer i pozwoliła się dręczyć.... Ninka ma córka jest jej faworytą :)

reklama
hej :)

ja od wczoraj jakas nieprzytomna i spiaca jestem. mialam dzis odwiezc m do pracy ale sie zlitowal (a raczej nie mogl mnie dobudzic) i zostal w domu. Zosia tez cos tak sie rusza bez przekonania. Nie wiem czy to pogoda czy co...

zizi - moim zdaniem wizyta za 2 miesiace jest ok. ja mam co 6 tygodni (teraz tylko w przerwie bylo polowkowe, wiec wypadlo usg co 3tyg). zawsze "jakby co" *tfu! tfu!) mozesz przeciez pojsc, jakbys sie gorzej poczula lub miala jakies watpliwosci.
bardzo sie ciesze, ze wszystko ok na genetycznym! a fotki beda?

made - gratuluje zlobka!
rzeczywiscie lil juz bardzo dlugo nie bylo. mam nadzieje, ze wszystko u niej dobrze.

CZEKAM NA RURECZKI! Moze sie w koncu na fotke Zuzi zalapie :)

A CZY KTOS WIE CO Z WIOLA I FRANKIEM?

Wróciłam :)))
Kocurku - to nie są omamy :-) MAMY żłobek! Kochana, ja muszę już zacząć pracować...raz, że finansowo będzie lepiej, a dwa ja muszę do LUDU!!! :))))) Ja typ niepokorny, poczebuję silnych bodźców wizualno dźwiękowych :-p
Dziękuję za informacje od LILI, napisz jeśli możesz, że made bardzo dziękuje i że jest zachwycona i że tęskni i pomarańczkę całuje w każdy cudowny Jej milimetr :zawstydzona/y:

poczku - dziękuję bardzo :* Ja też nie wiem co U WIOLI i FRANUSIA, pytałam wczoraj, ale cisza......:hmm: Mam tylko nadzieję, że wszystko u nich w porządku i wracają lub już wrócili do domku :))

No nie....co wracam, to Wy znikacie :eek:

Ostatnia edycja:
Boogi PIĘKNOŚCI TAKIE, ŻE SŁÓW MI BRAKUJE :-) UCAŁOWAĆ PROSZĘ Z CAŁYCH SIŁ :*:*:*:*:*:*:*:*
Jak ja lubię na Niego paczeć :sorry:

Uciekam Kochane na lody :))) Jak przyjdą RURECZKI, niechaj ze zdjęciami poczekają :-p pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry