• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spójrzcie co wynalazłam:-D:-D
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D

[video=youtube;coaGiPOnfpg]http://www.youtube.com/watch?v=coaGiPOnfpg[/video]

[video=youtube;vX4apjm3xt4]http://www.youtube.com/watch?v=vX4apjm3xt4&feature=related[/video]

Będę uciekać. Miłej nocki Dziewczynki :*

Ostatnia edycja:
reklama
Spadam spać bo padam na pysk :-(

A tak ogólnie to na Komunii było ok - jak wszyscy weszli do kościoła poszliśmy sobie na spacer :-p A potem na przyjęcie :tak: Chrzestni dali młodemu kasę (zero wyobraźni) bo mały laptopa sobie będzie kupował :dry: Impreza jak zwykle - denna - dzieci się bawiły a dorośli pili - jak dla mnie koszmar :-( A przy okazji się chyba czymś strułam bo mnie ciągle brzuch boli :-( A na dodatek jeszcze ząb mnie boli - prawdopodobnie od zatok - tylko że dziad jest martwy i to najbardziej irytuje :dry:

czesc kobiety wlecialam tylko napisac Wam,ze spedzilismy wspanialy dzien i wieczor-wrocilismy 20 min-dzieci wylatane,masa konkursów dla nich-bylo nas bardzo!!!! duzo i wszyscy swietnie sie bawili i dogadywali,usmialam sie za wszystkie czasy:tak::tak::tak:Zuza juz spi w kapieli 3 kg piachu:-DDomi konczy kakao
jutro jedziemy do Leroy Merlin po kilka cyprysów:tak:;-)
a teraz ide pod prysznic i spac bo padam,najwazniejsze ,ze pogoda nam dopisala:tak::-)poczytalam o czym pisalyscie ale juz nie dam rady odpisac:sorry2:
jiutro pewnie na chwile wlece a tymczasem...karaluchy:rofl2:

witam sie sobotnim wieczorem juz dawno u was nie bylam ,nie ma szans was nadrobic pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki

cześć babeczki:tak::-).ja też na chwilę,bo i tak pustawo tu,jak to w weekend

nika STO LAT I WIESZ CZEGO;)

mama super,że wypad udany:tak:.dzieciaki będą lepiej spały,a Wy tymczasem...znów jakąs nową pozycję opanujecie:tak::-D.zdjęcia dzieciaczków przesłodkie:tak:

sol,bb77 testujcie:tak:.co to będzie,co to będzie:-).trzymam kciuki:tak:

pysia welon pierwszy,a zaproszenie,to z tym brązem mi się podoba:tak:

kinga,jezynka,agnieszka no z tym spontanem i bielizną macie rację:tak:.ja póki co psychicznie się przygotowuję do łożkowego powrotu,mam nadzieję ,że będzie ok:tak:

ewcia co tam u Ciebie??

palissa witaj i zagladaj do nas;)

a ja siedzę sama:-(,mąż na piwku z kolegami...u teściów było jako tako,ale z teściem się poprztykałam,bo on to despota i wszyscy muszą mysleć i robić ,jak on chce,a ja do takich nie należę i mam swoje zdanie:tak:.a oprócz tego taka akcja: okociła im się kocica 3 dni temu i teść przynosi nam kocicę i mówi,żebyśmy ja przytrzymali,bo idzie kociaki utopić:szok::szok::szok:.my mu na to,że na pewno nie przy nas,a on się uparł i sobie poszedł je topic.ja w ryk,bo kocięta to raz,a przeciez niedawno straciłam i mnie trafiło...mój się wściekł i mu nagadł i teśc zrezygnował póki my tam bylismy.masakra:angry::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam moje kobitki drogie.Wpadam tu tylko na chwilę bo dalej spędzam rodzinny weekend.:-) Natworzyłyście tyle, że czytałam i czytałam. Ale udało się uf,,, :-)My po wizytach, obiadku u teściowej:-p, imieninach u babci:-) i wizytą u dzidziusia:happy2:, 2 tyg Wiktorka. Teraqz będziemy oglądać jakis filmik.
NIKA STO LAT, PIĘKNEJ FASOLKI I SAMEGO SZCZĘŚCIA
mama Kup w Leroy Merlin fuksje są przecudne:-)
marylka mi podoba się Marita roana, nie wiem tylko jak funkcjonalnośc i ciężar ale wyglądowo dla mnie oki.
bibinka ja mam kicię i jak sobie pomyslę to mi ciarki przeszły.Koty się sterylizuje a nie topi:szok:M oj też despota i to do potęgi:rofl2:
witaj palissa
zapmarta nazbieraj mi muszelek:happy2::happy2::happy2:
MAM OWULKĘ???? Myślę,że nie bo ani objawka

Spadam spać bo padam na pysk :-(

A tak ogólnie to na Komunii było ok - jak wszyscy weszli do kościoła poszliśmy sobie na spacer :-p A potem na przyjęcie :tak: Chrzestni dali młodemu kasę (zero wyobraźni) bo mały laptopa sobie będzie kupował :dry: Impreza jak zwykle - denna - dzieci się bawiły a dorośli pili - jak dla mnie koszmar :-( A przy okazji się chyba czymś strułam bo mnie ciągle brzuch boli :-( A na dodatek jeszcze ząb mnie boli - prawdopodobnie od zatok - tylko że dziad jest martwy i to najbardziej irytuje :dry:
sol biedactwo wracaj szybko do dobrego samopoczucia,być może że czymś się zatrułaś,jutro pewnie będzie lepiej:)
czesc kobiety wlecialam tylko napisac Wam,ze spedzilismy wspanialy dzien i wieczor-wrocilismy 20 min-dzieci wylatane,masa konkursów dla nich-bylo nas bardzo!!!! duzo i wszyscy swietnie sie bawili i dogadywali,usmialam sie za wszystkie czasy:tak::tak::tak:Zuza juz spi w kapieli 3 kg piachu:-DDomi konczy kakao
jutro jedziemy do Leroy Merlin po kilka cyprysów:tak:;-)
a teraz ide pod prysznic i spac bo padam,najwazniejsze ,ze pogoda nam dopisala:tak::-)poczytalam o czym pisalyscie ale juz nie dam rady odpisac:sorry2:
jiutro pewnie na chwile wlece a tymczasem...karaluchy:rofl2:
mama widać aktywny dzień za wami i dobrze,fajnie że dzień miło spędzony:)
cześć babeczki:tak::-).ja też na chwilę,bo i tak pustawo tu,jak to w weekend
kinga,jezynka,agnieszka no z tym spontanem i bielizną macie rację:tak:.ja póki co psychicznie się przygotowuję do łożkowego powrotu,mam nadzieję ,że będzie ok:tak

a ja siedzę sama:-(,mąż na piwku z kolegami...u teściów było jako tako,ale z teściem się poprztykałam,bo on to despota i wszyscy muszą mysleć i robić ,jak on chce,a ja do takich nie należę i mam swoje zdanie:tak:.a oprócz tego taka akcja: okociła im się kocica 3 dni temu i teść przynosi nam kocicę i mówi,żebyśmy ja przytrzymali,bo idzie kociaki utopić:szok::szok::szok:.my mu na to,że na pewno nie przy nas,a on się uparł i sobie poszedł je topic.ja w ryk,bo kocięta to raz,a przeciez niedawno straciłam i mnie trafiło...mój się wściekł i mu nagadł i teśc zrezygnował póki my tam bylismy.masakra:angry::wściekła/y:

bibinka biedactwo szkoda że sama siedzisz gdybyś bliżej mnie mieszkała to być na winko wpadła hehe:)
no a z przytulankami mam nadzieję że wszystko będzie u Ciebie ok:)

Mąż ogląda film,moje dzieciątko już śpi.Ja siedzę przy laptopie i pracuję nad kontem na fecebooku,mam kilka koleżanek w pracy które prosiły mnie o założenie tam konta,będziemy miały bliższy kontakt ze sobą:)
No a po filmie idziemy do sypialni:))

hej wisieńka:tak:.widzę,że dzień udany:tak:

hej agnieszka:tak:.na winko chętnie wpadnę:tak:

kurcze,u mnie @ ani widu ani słychu:-(.w środę wzięłam tą ostanią cholerną tabl anty i juz powinnam dostać,no najpóżniej jutro,a ja nic nie czuję:no:.to możliwe,żebym po tabsach @ nie dostała???

agusia też zrobiłam konto na facebooku ale takie bez starań
bibinka moja koleżanka nie miała przy anty przez 3 m ale zaczeła je wtedy brac a były źle dobrane:rofl2: Tak, że nie wiem jak to u ciebie. Mi po tabsach też kilka razy przez parę lat się przesunął ale zawsze dostałam. A przy tabsach nie czulam często, ze w ogóle ja mam:rofl2:

reklama
Bibinka ty mi nawet nie pisz takich rzeczy. Ja uwielbiam koty. Ja nawet dokarmiałam bezdomne u nas w parku. Z malutkim Karolkiem codziennie chodziłam karmić. Nawet przez gminę udało się wysterylizować kotkę. Oddałam młode (pisałam ogłoszenia), kurczę nienawidzę takiego zachowania.
Moi dziadkowie, choć starsi pamiętają o zastrzykach antykoncepcyjnych dla swojej kotki. Wystarczy chcieć...
Szkoda, że nie wzięłaś tej kotki z młodymi do siebie.
wisieńka, ja nie jadę w końcu, bo teściowa jeździ do szpitala. Teść w piątek trafił i będzie miał amputowane palce lub cześć stopy (on cukrzyk) i wyjazd przełożony na czerwiec może... Pokój Karolka też musi poczekać...
a u mnie też owulka była wcześniej niż na suwaczku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry